Compleu Ayda Bordo


   |  recenzii
239 lei    La cos

Detalii produs

BG485BORDO

Un compleu compus din doua piese poate fi la fel de elegant si de sofisticat ca si o rochie de seara. Ba, mai mult decat atat, sacoul acestei tinute poate fi purtat si aparte cu alte piese vestimentare deoarece este intr-o culoare uni si este simplu. Compleul de dama este format din doua piese: sacou elegant si rochie midi cu maneci lungi dantelate.

Sacoul acestei tinute formale este de culoare bordo, are maneci lungi si drepte, revere cu despicatura intr-o parte si se prinde cu 2 nasturi in partea din fata, la mijloc. Rochia compleului este tot de culoare visinie, are decolteu in forma de V si maneci trei sferturi decorate cu broderie florala. Lungimea rochiei este midi, trece usor peste genunchi, aceasta creatie fiind cambrata pe corp.

Mai mult decat atat, prezinta slit adanc pe picior si se incheie cu fermoar la spate. Este o tinuta eleganta, de mare efect, ce este recomandat a fi purtata cu pantofi cu toc inalt in culori deschise si un clutch chic sau cu o geanta de birou incapatoare si eleganta.

  • culoare: Bordo

  • compleu elegant de dama, compus din doua piese: sacou elegant si rochie midi

  • lungime: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Compleu Ayda Bordo face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Ayda Bordo va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Ayda Bordo este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Mia bleumarin din dantela si curea in talie 16799 Lei

Rochie Adela bleumarin cu broderie 46439 Lei

Compleu Sorina ivory cu imprimueri roz 58399 Lei

Rochie Anita neagra cu imprimeuri florale 11999 Lei

Rochie neagra midi traditionala 199 Lei

Rochie Felicia verde sidefat lejera cu maneci trei sferturi 13159 Lei

Rochie Ginette kaki lunga cu rever 93499 Lei

Rochie Liana alba cu imprimeu floral kaki 23999 Lei

Rochie MBG neagra cu fundite 31999 Lei

Rochie tip camasa Mayra bej accesorizata cu brosa detasabila 16199 Lei