Compleu Deux-piece Cherry Blossom


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

LL29821

Desi la o prima vedere ai zice ca un asemenea set de bluza si pantaloni eleganti nu au ce cauta la un eveniment deosebit, te inseli. Acest compleu deux-piece Cherry Blossom este noul trend al modei moderne in ceea ce priveste indeplinirea etichetei de la o petrecere de tip Black Tie.

Este vorba despre un costum format din bluza si pantaloni drepti eleganti care se aseaza frumos pe corp si care nu mai are nevoie de nimic pentru completare, decat de o pereche de stiletto nude si o bratara rafinata la incheietura, sau poate un plic elegant intr-o nuanta delicata de asortat cu restul tinutei.

Imprimeul floral al bluzei albe cu negru se asorteaza perfect cu modelul bogat negru cu roz, mov si albastru de pe pantalonii conici ai compleului. Bluza acestui deux-piece are o rascroiala rotunda, simpla si maneci trei sferturi. Pantalonii sunt lungi si se remarca prin modelul aparte care intra in contrast cu simplitatea delicate a bluzei albe.

  • culoare: Multicolor

  • compleu deosebit

  • cu imprimeuri

  • manecile lungi

  • decolteu rotund

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Compleu Deux-piece Cherry Blossom face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Deux-piece Cherry Blossom va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Deux-piece Cherry Blossom este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Red Fashionable 159 Lei

Rochie Moze mov cu paiete pe bust din tafta satinata 33599 Lei

Pantaloni LaDonna roz prafuit evazati cu nasturi decorativi 13679 Lei

Geanta Eliza neagra cu inchidere magnetica 13999 Lei

Rochie Turquoise Soul 139 Lei

Bluza Larisa lila cu imprimeu bleumarin-roz 9099 Lei

Rochie neagra SunShine tricotata lunga cu croi in a pe gat 6999 Lei

Rochie din stofa elastica scurta in clos cu accesoriu tip curea - Lady Pandora 24999 Lei

Rochie albastru-inchis eleganta din voal cu croi in a cu volanase la maneci 17099 Lei

Rochie lunga Ame roze 479 Lei