Compleu Deux-piece Cherry Blossom


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

LL29821

Desi la o prima vedere ai zice ca un asemenea set de bluza si pantaloni eleganti nu au ce cauta la un eveniment deosebit, te inseli. Acest compleu deux-piece Cherry Blossom este noul trend al modei moderne in ceea ce priveste indeplinirea etichetei de la o petrecere de tip Black Tie.

Este vorba despre un costum format din bluza si pantaloni drepti eleganti care se aseaza frumos pe corp si care nu mai are nevoie de nimic pentru completare, decat de o pereche de stiletto nude si o bratara rafinata la incheietura, sau poate un plic elegant intr-o nuanta delicata de asortat cu restul tinutei.

Imprimeul floral al bluzei albe cu negru se asorteaza perfect cu modelul bogat negru cu roz, mov si albastru de pe pantalonii conici ai compleului. Bluza acestui deux-piece are o rascroiala rotunda, simpla si maneci trei sferturi. Pantalonii sunt lungi si se remarca prin modelul aparte care intra in contrast cu simplitatea delicate a bluzei albe.

  • culoare: Multicolor

  • compleu deosebit

  • cu imprimeuri

  • manecile lungi

  • decolteu rotund

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Compleu Deux-piece Cherry Blossom face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Deux-piece Cherry Blossom va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Deux-piece Cherry Blossom este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Jacheta Dora bej cu buzunare si accesoriu 14299 Lei

Rochie Ana Radu turcoaz de lux in clos din tul cu spatele gol 123499 Lei

Rochie MBG albastru turcoaz cu baza asimetrica si maneci cazute 47699 Lei

Pantaloni bleumarin cu banda elastica in talie si buzunare 13299 Lei

Rochie Ami neagra cu imprimeuri 159 Lei

Rochie din material neelastic midi in clos cu elastic in talie si curea din imitatie de piele - StarShinerS 26999 Lei

Sandale Ranya negre cu toc subtire si aplicatii tip lant 23999 Lei

Compleu sport LaDonna alb cu design in colt la baza bluzei 19599 Lei

Rochie StarShinerS gri din stofa cu croi in a cu aplicatii de dantela 23749 Lei

Rochie Xenia neagra cu buline si elastic in talie 11049 Lei