Compleu Elegant Annis Bordo


   |  recenzii
216.75 lei    La cos

Detalii produs

FD966BORDO

In colectia ta de piese vestimentare elegante, potrivite atat pentru birou, cat si pentru evenimente formale, este necesar sa incluzi si compleurile formate din doua sau trei piese. Ai nevoie de asa ceva deoarece prezinta rafinament, se potriveste unei ocazii mai sobre si te avantajeaza indiferent de inaltime, greutate sau forma corpului. Oricui ii sta bine cu un compleu bordo, compus din 3 piese.

In plus, o asemenea tinuta office poate fi purtat atat cu sacou, cat si fara acesta, in functie de dorintele tale. Iar ca un atu, sacoul de la acest compleu poate fi asortat si cu alte tinute: rochii ofiice, rochii de zi sau bluze si pantaloni eleganti. Sacoul compleului este in nuante de bordo si bej, este cambrat si are manecile lungi. Acesta se incheie cu nasture in partea din fata, la mijloc.

Topul tinutei de ocazie este in doua culori, gulerul fiind bej si restul bluzei de culoare bordo. Are maneci scurte si vine frumos pe talie. Fusta compleului este midi, de culoare bordo si se incheie prin fermoar la spate.

  • culoare: Bej si bordo

  • compleu elegant, compus din trei piese: sacou, top si fusta

  • lungime: 105 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Compleu Elegant Annis Bordo face parte din categoria Rochii office, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Annis Bordo va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Annis Bordo este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii office pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Wonderful evening Red 129 Lei

Rochie din catifea neagra scurta cu un croi drept si volanase la baza rochiei - Lady Pandora 12999 Lei

Rochie piersica scurta de ocazie din tul cu broderie 14999 Lei

Compleu Sienna Black 11175 Lei

Rochie Black Heaven 259 Lei

Rochie StarShinerS roz deschis cu imprimeu floral cu un croi drept cu volanase 13999 Lei

Rochie din voal albastra in clos cu elastic in talie si imprimeu floral - SunShine 12999 Lei

Rochie Adriela roz cu imprimeu floral gri si fundita in zona decolteului 14399 Lei

Rochie Ella Collection Antonia neagra cu dantela la bust si maneca 35999 Lei

Rochie tropical flower 229 Lei