Compleu Elegant Annis Navy


   |  recenzii
229 lei    La cos

Detalii produs

FD966BLEUMARIN

In colectia ta de costume elegante, potrivite atat pentru birou, cat si pentru evenimente formale, este musai sa incluzi si compleurile formate din trei piese. Ai nevoie de asa ceva deoarece inspira rafinament, se potrivesc unei ocazii speciale si te avantajeaza indiferent de inaltime, greutate sau forma corpului. Oricui ii sta bine cu un compleu elegant, in nuante de bej si bleumarin, compus din 3 piese.

O asemenea tinuta office poate fi purtata atat cu sacou, cat si fara acesta, in functie de dorintele tale. Iar ca un atu, sacoul de la acest compleu poate fi asortat si cu alte tinute: rochii ofiice, rochii de zi sau bluze si pantaloni eleganti. Sacoul compleului este in nuante de bleumarin si bej, este cambrat si are manecile lungi. Acesta se incheie cu nasture in partea din fata, la mijloc.

Bluza tinutei de ocazie este in doua culori, gulerul fiind bej si restul bluzei fiind de culoare albastru inchis. Are maneci scurte si cade drept pe corp. Fusta compleului este midi, de culoare bleumarin si se incheie prin fermoar la spate. De asemenea, are si un slit adanc, ce completeaza rafinamentul compleului Annis Navy.

  • culoare: Bej si bleumarin

  • compleu elegant, compus din trei piese: sacou, top si fusta

  • lungime: 105 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Compleu Elegant Annis Navy face parte din categoria Rochii office, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Annis Navy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Annis Navy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii office pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG fucsia cu pliuri la bust 22779 Lei

Rochie Mariana ivoire petrecuta cu dungi verzi 18399 Lei

Rochie eleganta verde accesorizata cu un colier 199 Lei

Rochie Lora alb negru cu peplum in talie 119 Lei

Rochie Noire bleumarin cu imprimeuri 11925 Lei

Camasa Mira bleu cu imprimeu buline si maneci trei sferturi 8879 Lei

Pantaloni scurti Elisa albi din in cu imprimeu bej 8999 Lei

Rochie Damaris bleumarin cu broderie florala si maneci trei sferturi 29999 Lei

Botine Ilinca bronz cu toc patrat 27999 Lei

Rochie Aavya Navy 119 Lei