Compleu Elegant Chrissy Black


   |  recenzii
141.75 lei    La cos

Detalii produs

BB7756NEGRU

Un nou sezon si-a intrat in drepturi. Si tocmai datorita acestui lucru, si casele de moda sau designerii internationali si romani lanseaza noi colectii de rochii de seara. Idei inspirate, croiuri aparte, materiale bogate si calduroase, dar si culori puternice si vibrante iti fac cu ochiul. Insa, ce te faci daca esti o business woman mereu pe drumuri si ocupata in permanenta?

Tu unde iti vei gasi tinute formale, elegante si decente pentru zilele de lucru sau pentru intalnirile de afaceri? Asemenea rochii office si compleuri cu sacou vei descoperi la Fashion-24.ro. Nici gama de culori, nici imprimeurile sau modelele acestor creatii nu te vor dezamagi. Iar daca nu ai timp sa tragi o fuga prin magazinele fizice, si mai simplu. Poti accesa site-ul nostru pentru a comanda cele mai minunate rochii si salopete pentru birou, la doar un click distanta.

Modelul de compleu din imagine este format din fusta neagra, pe corp, pana in dreptul genunchilor si sacou negru cu mansete in dungi, cu maneci trei sferturi. Aceasta tinuta poate fi purtata ca atare cu tot cu sacou sau fara acesta, accesorizand-o cu un blazer intr-o culoare mai puternica sau un cardigan moale accesorizat cu o brosa stilizata.

Fusta are slit la spate iar sacoul se incheie in fata cu un singur nasture, acesta dispunand si de doua buzunare laterale.

  • culoare: Negru

  • compleu elegant de dama

  • compus din doua piese, fusta si sacou

  • lungime: 94 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Compleu Elegant Chrissy Black face parte din categoria Compleuri, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Chrissy Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XS S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Chrissy Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Compleuri pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din stofa elastica si suprapunere cu voal roz prafuit midi cu un croi drept 41999 Lei

Rochie Cu Imprimeu Numerous Butterflies 119 Lei

Bluza Ana vernil cu textura impletita 5999 Lei

Salopeta Mira neagra din catifea 399 Lei

Camasa Dy Fashion bleu din poplin cu jabou 11899 Lei

Rochie Dy Fashion gri cu guler si cordon in talie 16099 Lei

Rochie in clos Maria verde 439 Lei

Rochie StarShinerS albastru aqua office midi in clos din stofa usor elastica cu volanase 22799 Lei

Rochie Brielle albastru electric cu trena 209 Lei

Pantofi Gina negri cu imprimeu floral si aplicatie stralucitoare la varf 32999 Lei