Compleu Elegant Pink Flowers


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

LL71381

Simte-te ca un tablou in marime reala purtand aceasta rochie de ocazie Pink Flowers. Vei fi admirata, complimentata si pozata fix ca o Monalisa a epocii moderne. Asadar, nu rata ocazia de a te afisa in toiul celei mai rafinate petreceri la care vei participa cu aceasta rochie minunata cu imprimeu floral si de culoarea focului.

Este o rochie de ocazie cu fusta roz, conica, de lungime medie. Are maneci trei sferturi incheiate cu un tiv rosu delicat si dispune de o rascroiala rotunda, care dezvaluie cu senzualitate zona gatului purtatoarei. Partea de sus a acestei rochii de ocazie este dintr-un material la fel ca si fusta, doar ca se deosebeste de imprimeul bogat floral care o impodobeste si ii ofera o nota de vis.

Culoarea roz este placuta si exprima doar sigurata de sine, pasiune si romantism. Rochia se incheie la spate cu un nasturel delicat, ce face simpla incheierea si descheierea. Este o tinuta splendida ce poate fi asortata la o pereche de pantofi sau sandale in nuante pastel: crem, bej, roz nude sau lila.

  • culoare: Roz
  • compleu elegant, alcatuit din doua piese, fusta si bluza
  • cu manecile trei sferturi
  • imprimeuri florale
  • fermoar lateral
  • lungimea fustei: 64 centimetri
  • lungimea bluzei: 57 centimetri

Material: 97% Pes; 3% Elastan

Compleu Elegant Pink Flowers face parte din categoria Rochii de zi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Pink Flowers va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Pink Flowers este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de zi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze neagra cu volanas la guler 34999 Lei

Rochie Missa alba vaporoasa cu trandafiri rosii 12349 Lei

Rochie Savannah Navy New 10425 Lei

Rochie Alexandra neagra cu dungi albastre si strasuri 26099 Lei

Rochie Pretty Girl galbena cu pliuri in talie 11549 Lei

Rochie Pink Seduction 10425 Lei

Rochie lunga turcoaz cu broderie si aplicatii 179 Lei

Rochie Delia orange cu imprimeuri florale lila si fusta petrecuta 12749 Lei

Sacou Leonard Collection fucsia cu volanase 35099 Lei

Rochie Dora gri antracit cu imprimeu divers 19999 Lei