Compleu Elegant Purple Event


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

LL0632

Orice ai face, trebuie sa ai in dressingul tau si cel putin un compleu intr-o nuanta frumoasa de mov. Lila-ul este asadar ceva foarte potrivit pentru a face cinste acestei tendinte in moda. Culoarea absolut gingasa, dar si bogata a bluzei este flatanta pentru orice femeie, in timp ce negrul fustei conice, midi, avantajeaza pe oricine.

Este un contrast placut de negru si lila, un joc de culori care asigura o tinuta fabuloasa si glamorous ce poate fi purtata atat la evenimente formale, cat si la evenimente mult mai vesele si mai pline de viata precum petrecerile aniversare, evenimentele mondene sau nuntile la care te vei afisa in acest an.

Bluza compleului Purple Event este cu maneci scurte, rascroiala simpla, curelusa neagra in talie si peplum decorat cu o dantela neagra rafinata si atragatoare. De asemenea, si manecile scurte ale acestei rochii de seara sunt decorate la fel de dantela neagra minunata.

Daca este sa vorbim despre fusta, aceasta este midi, conica, si se aseaza perfect pe corp, fara a stanjeni purtatoarea in vreun fel. Ba mai mult, arata tare bine mai ales cu suprapunerea de peplum din talia marcata. Fusta are si un slit nu foarte adanc in partea din spate.

  • culoare: Negru si Mov

  • compleu elegant, deosebit

  • din doua piese, fusta si bluza

  • cu insertii din dantela

  • peplum in talie

  • decolteu rotund

  • lungimea fustei: 58 centimetri

  • lungimea bluzei: 58 centimetri

Material: 97% Pes; 3% Elastan

Compleu Elegant Purple Event face parte din categoria Rochii de zi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Purple Event va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Purple Event este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de zi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie LaDonna bordo cu pene la bust 16199 Lei

Rochie LaDonna verde cu decolteu lasat si maneci scurte 20999 Lei

Camasa Dy Fashion rosie cu motive traditionale 16999 Lei

Rochie MBG satinata cu imprimeu maro cu galben 25499 Lei

Rochie Mirabella roz cu imprimeu floral si broderie la bust 13499 Lei

Compleu Lora alb verde cu imprimeuri rochie si sacou 219 Lei

Rochie StarShinerS roz midi cu un croi drept din material neelastic cu volanase 15799 Lei

Rochie Emma cappuccino cu broderie 249 Lei

Rochie din stofa elastica cu croi larg si decolteu rotunjit - StarShinerS 24999 Lei

Rochie Wonderful evening Red 129 Lei