Compleu Elegant Purple


   |  recenzii
183.75 lei    La cos

Detalii produs

AD0602MOV

Un eveniment special din viata ta cu o anumita eticheta in legatura cu vestimentatia impune si o prezenta impecabila, plina de eleganta si rafinament. In cazul unei cununii, a unui botez, a unei nunti sau a unei petreceri corporate este indicat sa ai o tinuta mai formala, dar tot atragatoare si care sa iti stea bine. In acest sens poti opta pentru un compleu deosebit de chic de pe Fashion 24.

Modelul de fata este compus din fusta si sacou, creatii stilate care asigura o estetica vizuala superba. Culoarea puternica a compleului avantajeaza un ten mai masliniu si te scoate din anonimat, fara a fi prea tipatoare. Movul este o culoare regala, plina de clasa si bun gust. Sacoul acestei tinute deux-piece formale este alb cu imprimeu floral in nuante de roz si lila, pe cand fusta pana la genunchi de culoarea liliacului este pe corp.

Modelul cambrat pe corp, maneci scurte si decolteu in forma de V al sacoului se incheie cu nasturi mari in fata si se asorteaza perfect cu fusta creion.

  • culoare: Multicolor

  • compleu elegant

  • compus din doua piese, fusta mov si sacou

  • manecile scurte

  • decolteul in V

  • fermoar la spate

  • lungimea fustei: 62 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODSU IN ROMANIA

Compleu Elegant Purple face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Purple va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Purple este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Mariposa magenta din brocard cu imprimeu floral 23519 Lei

Rochie Lady Pandora albastru-inchis lunga de ocazie tip creion cu paiete si guler tip halter 19999 Lei

Camasa Dori ivory cu imprimeu maro 8499 Lei

Rochie Iovana verde deschis cu spatele gol si model ajurat 10399 Lei

Rochie Katrina Blue 11175 Lei

Rochie Ioana cu zebra print maro 15999 Lei

Rochie MBG cu imprimeu maro-albastru si insertii din piele ecologica 32999 Lei

Rochie Moze bordo cu imprimeu in carouri gri 30599 Lei

Bluza Ella Collection Bella bleumarin cu guler tip esarfa si carouri 9359 Lei

Rochie Ella Collection Lena albastra cu benzi decorate floral 19999 Lei