Compleu Elegant Red And Black Roses


   |  recenzii
185 lei    La cos

Detalii produs

CD5934

Nu numai o rochie eleganta pe de-a intregul este potrivita pentru a fi purtata cu o cazie speciala, ci si un compleu superb din doua piese este la fel de rafinat si de potrivit in cadrul unei ocazii festive, mai ales daca iti doresti sa te afli in centrul atentiei si sa te diferentiezi de celelalte invitate aflate acolo. Acest compleu rosu cu negru este format din doua piese la fel de frumoase ca model si culoare. Topul este negru cu alb si modele florale rosii pe maneci iar fusta este midi, venind pana la genunchi si fiind de culoare rosu aprins. Topul are o rascroiala simpla, rotunda, maneci trei sferturi cu model cu trandafiri rosii si peplum cu volane. Acest detaliu altfel este pur si simplu fabulos si transforma cu totul tinuta de ocazie cu care te poti prezenta fara vreo grija la orice eveniment important ai participa. Poti fi sigura ca un astfel de compleu deosebit se va diferentia foarte mult de toate rochiile si salopetele elegante in care se vor afisa celelalte prietene ale tale.

  • culoare: Multicolor
  • compleu elegant 
  • alcatuit din doua piese
  • cu manecile trei sferturi
  • peplum in talie
  • decolteul rotund
  • lungimea fustei: 63 centimetri

 

Compleu Elegant Red And Black Roses face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Elegant Red And Black Roses va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Elegant Red And Black Roses este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS verde scurta din stofa cu maneci trei-sferturi 25649 Lei

Rochie Ida roz cu nod in zona bustului si model ajurat 10399 Lei

Clutch Love Paris Brown 49 Lei

Bluza Aida neagra cu broderie florala 15999 Lei

Rochie Artista corai scurta de ocazie in clos din satin pe umeri 31349 Lei

Rochie Leonard Collection ivory cu accesoriu metaic in talie si decolteu in v 64999 Lei

Rochie Moze verde lime cu funda in talie 27999 Lei

Rochie din stofa neelastica subtire scurta tip creion cu imprimeu abstract - StarShinerS 23999 Lei

Pijama Peak-a-bow cu Minnie Mouse si buline 24 Lei

Rochie Pink Paradise 9675 Lei