Compleu Green Way


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

LL5109

Compleul de ocazie verde cu broderie florala este demn de o lady a zilelor noastre. Daca iti place stilul vestimentar adoptat de femeile din inalta societate a Marii Britanii, atunci acest compleu verde elegant este un item pe care ar trebui sa il ai in garderoba. Pentru a arata chic pana la capat, poti asorta la acest compleu rafinat o palarie crem sau neagra cu boruri largi si o pereche de pantofi nude.

Compleul din imagine este intr-o nuanta rafinata de verde, fiind compus dintr-un taior scurt cu maneci trei sferturi si rascroiala rotunda, si dintr-o fusta midi de tip pana cu slit mic la spate. Bluza se incheie cu un mic nasture ce este situat la capatul unei despicaturi delicate in partea de sus. Fusta se incheie cu fermoar la spate, fiind simplu de imbracat si de dezbracat.

Frumusetea acestui compleu nu consta doar in nuanta ei splendida de verde, ci si in broderia cu trandafiri mari formati din cusaturi asortate si margele verzi. Este un compleu cu adevarat elegant ce poate fi purtat cu succes atat la evenimente business, cat si la ceremonii formale.

  • culoare: Verde

  • compleu elegant, din doua piese

  • cu mnaecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • insertii din broderie

  • inchidere prin fermoar lateral

MATERIAL: POLIESTER

Compleu Green Way face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Compleu Green Way va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Compleu Green Way este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Sabrina neagra cu bust alb si flori roz 51 Lei

Rochie din catifea Lisa neagra 129 Lei

Compleu din doua piese Larisa negru 209 Lei

Rochie lunga Celia turcoaz 319 Lei

Bluza LaDonna neagra cu maneci largi si dantela chantilly 16379 Lei

Rochie Zaira roz pudra cu volanase 179 Lei

Rochie din tricot subtire gri deschis scurta cu guler tip camasa - SunShine 18999 Lei

Rochie verde in clos cu imprimeuri de vara 14175 Lei

Rochie de ocazie din tul cu sclipici neagra lunga in clos crapata pe picior 56999 Lei

Maleta Mara olive cu guler intors 10799 Lei