Geaca Parka New Style Fucsia


   |  recenzii
269 lei    La cos

Detalii produs

F246978

Intampina vremea rece de iarna asa cum se cuvine. Fii in contrast cu zapada de afara cu aceasta parka de culoare kaki cu o gluga roz de blanita care sa iti tina de cald mereu. Modelul gecii parka trece de talie, are maneci lungi prevazute cu mansete elastice, buzunare laterale si se incheie cu fermoar la mijloc. Mai mult decat atat, parka de culoare kaki are si siret in talie pentru a fi stransa de corp, in cazul in care se doreste asta. Este o geaca de toamna-iarna excelenta pentru vremea rece de afara. Insa, ceea ce o deosebeste mai mult de restul gecilor de pe piata este insasi gluga de blanita roz, pufoasa si mare care iti acopera crestetul si il protejeaza de ninsoare, viscol si chiar vant. Este un model de parka tare la moda, mai ales ca se aseamana destul de mult cu modelul de geaca purtat de cantareata Era Istrefi in videoclipul popularei si indragitei piese Bonbon. Asadar, daca si tu vrei sa te faci remarcata prin indrazneala si personalitate in acest sezon, este suficient sa comanzi aceasta parka kaki cu gluga roz!

culoare: Kaki

geaca groasa cu inchidere prin fermoar si capse

captusita pe interior cu blanita ecologica

buzunare mari latereale

siret pentru ajustare in talie

Fii in voga cu superba geaca New Style Fucsia, cu design unic si fa-te remarcata!

Geaca Parka New Style Fucsia face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Geaca Parka New Style Fucsia va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XS S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Geaca Parka New Style Fucsia este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Pantaloni LaDonna verzi evazati 13999 Lei

Rochie MBG neagra cu imprimeu colorat la bust si curea in talie 38999 Lei

Rochie Dy Fashion neagra pe un umar cu accesoriu in talie 29999 Lei

Bluza Frona turcoaz cu maneci despicate si imprimeu portocaliu 7799 Lei

Rochie Madalina turcoaz cu imprimeu exotic verde 37999 Lei

Rochie MBG tip sacou neagra cu imprimeu picior de cocos 37999 Lei

Rochie MBG albastra cu peplum si pene in talie 43199 Lei

Rochie din material vaporos alba scurta in clos cu maneci scurte - Artista 30599 Lei

Rochie Purple Harmony 14625 Lei

Rochie din voal galbena midi asimetrica cu croi larg si volanase pe linia decolteului - StarShinerS 17599 Lei