Palton Cu Imprimeuri Beatrice


   |  recenzii
171.75 lei    La cos

Detalii produs

TK055MULTICOLOR

Pentru ca toamna si-a intrat in drepturi si iarna este dupa colt, trebuie sa ne pregatim pentru vremea rece. Dar nu oricum, ci cu stil. Avem, asadar, nevoie de paltoane elegante inflorate care sa ne indulceasca starea de spirit. Se stie doar ca atunci cand porti ceea ce iti sta bine, te simti mult mai bine si increzatoare in tine.

Poarta un palton lung, cu imprimeuri florale deosebite, cu maneci trei sferturi evazate si cu inchidere prin nasturi mari in partea din fata. Aceasta haina eleganta are o rascroiala rotunda, acoperind si zona gatului destul de bine. Asadar, daca nu doresti sa porti un fular sau o esarfa, nu o face, deoarece acest palton te va feri de frig.

De asemenea, haina lunga cu imprimeu floral multicolor are cate doua randuri de nasturi si cordon in aceeasi nuanta in talie pentru a subtia vizibil silueta. In plus, mai are si doua buzunare laterale, perfecte pentru a-ti incalzi si mainile. Acest palton sofisticat poate fi purtat la orice datorita coloritului inedit.

  • culoare: Multicolor

  • palton elegant

  • cu imprimeuri deosebite

  • inchidere prin nasturi

  • decolteul rotund la baza gatului

Material: 62% Poliester; 33% Vascoza; 5% Lycra

Palton Cu Imprimeuri Beatrice face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Palton Cu Imprimeuri Beatrice va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Palton Cu Imprimeuri Beatrice este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Emma animal print cu maneci trei sferturi tip clopot 10269 Lei

Rochie Dy Fashion lila cu pliuri la bust si cordon in talie 29999 Lei

Rochie Merry albastra tip camasa din denim 14879 Lei

Rochie Eleganta Sweet Scallop Black 99 Lei

Rochie Khaki Leaves 12375 Lei

Rochie bleumarin croi sirena 499 Lei

Compleu Elis bleumarin cu imprimeuri florale 20175 Lei

Rochie MBG cu bust verde si fusta neagra cu imprimeuri florale 32999 Lei

Rochie Natasa roze cu decolteu 189 Lei

Rochie Lea galben mustar cu dungi si buline albe 11199 Lei