Palton Cu Imprimeuri Bianca


   |  recenzii
171.75 lei    La cos

Detalii produs

TK966MULTICOLOR

Acest palton minunat este lung, pana deasupra genunchilor, cade drept pe corp, nu prezinta cordon in talie si are maneci lungi, calduroase. Nu are o culoare anume, imprimeul materialului fiind multicolor, insa se deosebesc frumos nuante de verde-albastrui, roz, portocaliu, negru si bej. Desi nu are nasturi cu care sa se incheie, paltonul Bianca prezinta un sistem de incheiere cu capse care nici nu se vad.

Este o haina pentru sezonul rece destul de minimalista, daca nu este sa luam in considerare printul inflorat al creatiei. Rascroiala acestei haine este rotunda iar manecile sunt destul de largi, asadar poti lua pe dedesubt cu incredere un pulover mai gros. Toamna asta poti fi cat de stylish vrei tu daca vei purta un asemenea palton la tinutele tale de zi sau de seara.

Datorita croiului drept, ce invaluie corpul, piesa vestimentara este recomandata a fi purtata mai ales cu pantaloni sau fuste pe corp, cu tocuri inalte sau botine elegante.

  • culoare: Multicolor

  • palton elegant

  • cu imprimeuri deosebite

  • inchidere prin capse ascunse

  • decolteul rotund la baza gatului

Material: 62% Poliester; 33% Vascoza; 5% Lycra

Palton Cu Imprimeuri Bianca face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Palton Cu Imprimeuri Bianca va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Palton Cu Imprimeuri Bianca este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze bleumarin cu paiete pe bust 39199 Lei

Rochie Georgina neagra cu imprimeu floral lila si pliuri pe fusta 16999 Lei

Rochie Andra in doua culori albastru si negru 179 Lei

Rochie Mara neagra cu imprimeuri albe si curea in talie 22999 Lei

Rochie albastra lejera pe corp 189 Lei

Rochie Ella Collection Melisa neagra cu imprimeuri albe si volanase pe bust 31999 Lei

Rochie lunga de seara aurie 389 Lei

Rochie Iarina verde cu imprimeuri florale 14759 Lei

Pantaloni Dy Fashion office magenta 18999 Lei

Rochie Moze rosie cu detalii negre 19599 Lei