Palton Cu Imprimeuri Iasmina


   |  recenzii
171.75 lei    La cos

Detalii produs

TK305MULTICOLOR

Perfect pentru toamna si iarna, deosebit de confortabil si practic este paltonul Iasmina. Nu doar imprimeul floral asemenea unei picturi alb-negru il face fermecator. Si felul in care este croit, detaliile sale si sistemul de inchidere al creatiei te va face sa il doresti imediat. Desi nu este la fel de colorat ca celelalte paltoane din aceeasi colectie de la Fashion-24.ro, asta nu inseamna ca este mai putin stylish.

Tocmai datorita cuminteniei culorilor, griurile, negrul si albul fiind introduse aici, acest palton chic poate fi purtat cu mai multe tipuri de tinute si la mai multe ocazii deosebite din viata ta. Asadar, il poti imbraca peste o rochie minunata pe corp, peste pulovere sau bluze supradimensionate, cu fuste scurte sau midi, pe corp, dar mai ales cu pantaloni lungi, blugi sau salopete elegante. Este un palton versatil ce poate fi asortat atat ziua, cat si noaptea la cele mai inspirate look-uri ale tale.

Mantoul lung pana deasupra genunchilor are maneci lungi, guler inalt si se incheie printr-un sistem de capse care nu se vad. Materialul este gros si de calitate iar imprimeul cu trandafiri si bujori alb-negru il transforma intr-o creatie simplu de purtat in sezonul rece 2017.

  • culoare: Multicolor

  • palton elegant

  • cu imprimeuri florale

  • inchidere prin capse ascunse

  • manecile evazate

Material: 62% Poliester; 33% Vascoza; 5% Lycra

Palton Cu Imprimeuri Iasmina face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Palton Cu Imprimeuri Iasmina va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Palton Cu Imprimeuri Iasmina este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ana Radu albastra de lux in clos din tul captusita pe interior cu decolteu adanc 94999 Lei

Rochie din material subtire mustarie cu croi larg si decolteu rotunjit - SunShine 9999 Lei

Rochie Simona bleumarin din catifea cu imprimeu floral 11999 Lei

Rochie Lunga Denise Black 29925 Lei

Rochie Elize roz pal cu imprimeu floral pastelat 87 Lei

Rochie Sofia Kaki 99 Lei

Rochie din material elastic roz prafuit midi in clos cu volanase la maneca si broderie florala unica - StarShinerS 29999 Lei

Rochie Tessa neagra din catifea 129 Lei

Rochie mov cu accesoriu si imprimeuri 89 Lei

Rochie Jessica mov cu broderie 205 Lei