Palton Cu Imprimeuri Ilona


   |  recenzii
141.75 lei    La cos

Detalii produs

TK588MULTICOLOR

Toamna te intampina cu un colorit extraordinar nu doar in ceea ce priveste mediul inconjurator, natura si peisajele sale. Aceleasi nuante deosebite ale florilor, frunzelor cazute si ale semintelor copacilor se regasesc si in imprimeul unui palton elegant, scurt, perfect pentru o plimbare prin parc. Chiar daca este mai rece afara, asta nu inseamna ca nu te poti juca cu imprimeurile, culorile si lungimea pieselor vestimentare.

Iar paltonul Ilona este exact ceea ce iti trebuie daca indraznesti mai mult. Astfel, haina scurta si cu maneci trei sferturi evazate prezinta un colorit minunat inspirat din cele mai bogate si puternice culori ale acestui anotimp. Paltonul scurt Ilona cade in forma de A pe corp si se incheie cu nasture mare la gat si printr-un sistem de capse ce nu se vad.

Daca iti faceai griji pentru gatul tau, vezi bine ca aceasta creatie calduroasa are grija si de acesta, invaluindu-l intr-un guler inalt si drept, drept pentru care nici nu mai este nevoie sa porti esarfa.

  • culoare: Multicolor

  • palton elegant de dama

  • cu manecile evazate

  • imprimeuri florale, deosebite

  • inchidere prin capse ascunse

Material: 62% Poliester; 33% Vascoza; 5% Lycra

Palton Cu Imprimeuri Ilona face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Palton Cu Imprimeuri Ilona va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Palton Cu Imprimeuri Ilona este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Dy Fashion verde din paiete cu pene la maneci 30399 Lei

Blugi Ania mom fit prespalati 11699 Lei

Rochie Ayah Bordo 8925 Lei

Rochie lunga Shakira rosie in stil elegant 259 Lei

Rochie Lunga Blue Feeling 259 Lei

Rochie Ana Radu rosa de ocazie lunga in clos cu decolteu in v fara maneci 169999 Lei

Rochie De Seara Blue Mystery 159 Lei

Rochie Sara multicolora eleganta 199 Lei

Camasa Dara alba cu design tip vesta 12999 Lei

Trening Sara bleumarin din catifea 18999 Lei