Palton Cu Imprimeuri Maia


   |  recenzii
141.75 lei    La cos

Detalii produs

TK988MULTICOLOR

Nu-i asa ca te-a inspirat mereu frumusetea peisajelor asiatice si minunatia cu care sunt impodobite kimonourile gheiselor? Ei bine, acum ai posibilitatea de a-ti procura o piesa vestimentara pentru acest sezon exact intr-un imprimeu asemanator. Paltonul Maia prezinta un colorit de exceptie si un print floral inspirat din natura frumoasa asiatica ce te va evidentia dintre atatea haine negre si albe purtate pe vremea rece.

Daca si personalitatea ta este jucausa, exotica si plina de viata, atunci de ce sa nu se vada asta si in look-urile pe care le adopti? Pe langa imprimeul exceptional in nuante ruginii, mov si bej, aceasta haina scurta de la Fashion-24.ro are maneci trei sferturi evazate, are guler inalt pentru protectia gatului si se incheie printr-un nasture mare si un sistem de capse invizibil ochiului.

Paltonul este in forma de A si are un colorit superb, care va da foarte bine asortat la pantaloni negri, la fuste uni si la rochii mini sau midi de toamna.

  • culoare: Multicolor

  • palton elegant de dama

  • cu imprimeuri florale, deosebite

  • manecile evazate

  • inchidere prin capse ascunse

Material: 62% Poliester; 33% Vascoza; 5% Lycra

Palton Cu Imprimeuri Maia face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Palton Cu Imprimeuri Maia va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Palton Cu Imprimeuri Maia este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Eliada neagra cu voal 199 Lei

Rochie MBG de ocazie neagra cu broderie si paiete 165 Lei

Rochie Moze neagra cu buline catifelate pe maneci 32399 Lei

Rochie SunShine gri scurta din bumbac cu croi larg si print 6999 Lei

Rochie Asymmetric Cardigan Navy 20175 Lei

Rochie ivoire de plaja lunga cu elastic in talie din bumbac brodat cu umeri goi 22999 Lei

Rochie Adriena bej cu imprimeu floral si snur in talie 17999 Lei

Rochie StarShinerS roz prafuit asimetrica de ocazie din voal in clos cu volanase 28499 Lei

Rochie Tiara neagra cu broderie si buzunare 32999 Lei

Rochie Red&Black Decor 10125 Lei