Palton Wonderful Cream


   |  recenzii
189 lei    La cos

Detalii produs

LL56897

O vreme racoroasa sau de-a dreptul friguroasa necesita o tinuta pe masura. Si daca nu un palton calduros intr-o nuanta delicata de crem, atunci ce sa se potriveasca mai bine la restul outfitului tau? Tocmai pentru ca un sezon rece reuseste sa ne dea fiori si sa ne sperie de-a dreptul in ceea ce priveste hainele pe care le vom imbraca, o idee grozava de a iesi totusi in evidenta chiar si in aceste situatii este acest palton Wonderful Cream, elegant si practic in acelasi timp. Nuanta fina de bej se asorteaza la orice alta culoare ce compune tinuta ta, dar rivalizeaza in acelasi timp cu nuanta pura a zapezii din jur. Paltonul trendy cu doua randuri de nasturi, cu cordon in talie, buzunare laterale si gluga detasabila poate fi purtat cu succes atat la evenimente formale, impreuna cu rochii elegante si pantofi cu toc, cat si la tinute casual, de zi cu zi. Alegand aceste model de palton intr-o nuanta frumoasa de crem vei reusi sa imbini utilul cu placutul, fiind la moda si protejandu-te cum se cuvine si de temperaturile mai reci de afara.

  • palton  trendy, in nuante fine de crem
  • cu doua randuri de nasturi
  • cordon in talie
  • gluga detasabila
  • buzunare laterale
Palton Wonderful Cream face parte din categoria Geci/Paltoane , este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Palton Wonderful Cream va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Palton Wonderful Cream este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Geci/Paltoane pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ariela rosie cu broderie la bust si capa 32999 Lei

Rochie LaDonna rose cu broderie la bust 269 Lei

Rochie Emery Red 12675 Lei

Pantofi Clara magenta din piele naturala cu aplicatie la varf 28799 Lei

Rochie Black Advice 11925 Lei

Rochie Wonder Peplum 115 Lei

Rochie Moze bordo cu broderie pe bust 32399 Lei

Rochie din stofa midi in clos cu fundita si volanase - StarShinerS 33999 Lei

Rochie Brielle bordo tip sacou 119 Lei

Rochie din material elastic albastra scurta cu croi larg - StarShinerS 11999 Lei