Rochie Aaron Black


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

DO031NEGRU

Anul acesta, tendintele in fashion s-au schimbat. Deci, noi ar trebui sa fie si tinutele tale. Sau cel putin o parte dintre ele. Stii, cu fiecare sezon ce vine, moda se reinventeaza si apar tot felul de rochii de seara elegante, greu de trecut cu vederea. Alege si tu sa iti achizitionezi o rochie de seara eleganta neagra de acest tip, deoarece o vei purta la o multime de evenimente. Versatilitatea ei si stilul unic te va diferentia din marea de modele obisnuite intalnite in alte magazine de moda.

Negrul este clasic, este stilat si este nemuritor. A spus-o si Coco Chanel. Dar pe langa faptul ca este neagra, aceasta rochie minunata prezinta si transparente studiate, cu vedere delicata la piele. Creatia aceasta este pe corp, pana la genunchi, are maneci trei sferturi si decolteu in forma de V.

Insa, senzatia acestei rochii de seara consta in faptul ca prezinta slit pe o parte la fusta in stil lalea a tinutei. De asemenea, manecile sunt si ele desavarsite. Acestea sunt create dintr-un material transparent care este accesorizat cu insertii delicate cu flori roz. In capatul manecilor exista un tiv negru de efect. Rochia poate fi purtata cu incredere la cele mai variate evenimente din an.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara, petrecuta

  • cu decolteul in V

  • manecile semi-transparente

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 88 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Aaron Black face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Aaron Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Aaron Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Blue Velvet 9675 Lei

Rochie Beige Notion 389 Lei

Rochie roz lunga cu franjuri 239 Lei

Rochie Harriet Black 18675 Lei

Rochie De Seara Black Lace XXL 10425 Lei

Rochie eleganta verde midi in clos din dantela cu accesoriu tip curea si nasturi 34999 Lei

Rochie LaDonna lila cu crepeu maxi si aplicatie rotunda in talie 245 Lei

Rochie Adela verde cu nasturi decorativi 129 Lei

Rochie Elinor Black 189 Lei

Rochie Alice verde 139 Lei