Rochie Aliona Bordo


   |  recenzii
249 lei    La cos

Detalii produs

BR71968BORDONOU

Rosul splendid va complimenta mereu pe orice femeie, indiferent de dimensiunile acesteia. Asadar, rochia Aliona Bordo de la Fashion-24.ro iti ofera aceasta creatie chic, pe corp, de o lungime medie, decenta, care sa te puna in valoare la evenimentele deosebite din viata ta. Chiar daca ai cateva kilograme in plus sau nu esti multumita de felul in care arati, asta nu inseamna ca trebuie sa ramai in casa.

Poarta o asemenea rochie rosie stilata, minimalista, si te vei simti confortabil toata ziua sau seara. Poti purta aceasta creatie eleganta la nunti, botezuri, cununii, intalniri romantice sau la petreceri alaturi de prietenii tai. Orice ocazie este cu putinta a fi frumoasa daca si tu te simti bine in hainele pe care le porti.

Asadar, rochia bordo este pe corp, midi, si prezinta o mantie minunata din dantela inflorata cu tiv alb chic. Acest accesoriu ce face parte din rochie este minunat deoarece cade ca un sal peste umeri si brate, acoperind poate ceea ce nu doresti sa lasi vederii. In plus, rochia midi are si slit la spate.

  • culoare: Bordo

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: Dantela (60% nailon, 37% poliester, 3% elastan); Voal (100% poliester)

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Aliona Bordo face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Aliona Bordo va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Aliona Bordo este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie albastra usor in clos cu broderie la baza gatului 149 Lei

Rochie Baby Doll Pink Fantasy 139 Lei

Salopeta de seara eleganta roze 199 Lei

Rochie din tricot cu fir stralucitor midi cu un croi drept - Lady Pandora 19999 Lei

Rochie Moze verde cu maneci clopot 29599 Lei

Rochie Moze verde lime cu volan pe fusta 35699 Lei

Rochie Moze maro cu funda la guler 26099 Lei

Bluza LaDonna roz cu design incretit la guler 15999 Lei

Sandale Erika lila accesorizate cu lant 23999 Lei

Rochie Reina rosie in clos 169 Lei