Rochie Amaris Pink


   |  recenzii
183.75 lei    La cos

Detalii produs

AP1525ROZ

Nu stii ce sa porti la banchet, la un bal sau la nunta prietenei tale? O rochie de ocazie intr-o nuanta feminina de roz pastelat te poate ajuta sa obtii acel look fabulos la care ai sperat dintotdeauna. Poate ca si alte rochii de ocazie ti-au oferit o asemenea placere la un moment dat, dar nu crezi ca ar trebui sa iti innoiesti garderoba cu o rochie de culoarea roz?

Rozul nu este doar pentru papusile Barbie. Este o culoare minunata ce complimemnteaza multe femei si se potriveste mai ales in cadrul unor petreceri tineresti. Cu siguranta vei fi incantata de aceasta tinuta extraordinara cu detalii sexy si rafinate din broderie, satin si tull bogat. Vei straluci la propriu datorita acestei tinute fermecatoare de tip baby doll cu maneci scurte, decolteu amplu si top corsetat cu straluciri fine si tiv floral delicat.

Rochia de ocazie scurta, cu fusta ampla din tull roz si corset cu decolteu in forma de V te poate aduce in inima oricui, dar te va face in primul rand pe tine sa te simti de milioane. Mai vrei motive sa iti achizitionezi aceasta rochie extrem de feminina si delicata?

  1. culoare: Roz

  2. rochie eleganta de seara

  3. rochie de ocazie

  4. cu fusta in clos, din tul bogat

  5. decolteul in V

  6. broderie pretioasa

lungimea rochiei: 80 centimeri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Amaris Pink face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Amaris Pink va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XS S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Amaris Pink este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochei MBG bleumarin cu imprimeu si funda la bust 39999 Lei

Palton ivory din blanita artificiala cu rever si buzunare 45999 Lei

Rochie Eli cu imprimeuri de vara 99 Lei

Rochie Diana roze cu bordo si imprimeu floral 17599 Lei

Rochie Moze verde olive cu nasturi decorativi la bust 32999 Lei

Rochie Carolinne bleumarin cu imprimeu floral 23999 Lei

Rochie din stofa elastica scurta tip creion cu imprimeu unic - StarShinerS 24999 Lei

Rochie Megan Bordo 169 Lei

Rochie Bianca roz in clos cu paiete 249 Lei

Rochie MBG satinata cu imprimeu maro cu galben 25499 Lei