Rochie Anais bleumarin eleganta


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

MZ112BLEUMARIN

Nu ai dori sa porti ceva usor, discret, elegant, dar care sa nu iti sufoce corpul si totusi sa iti atraga simpatia celorlalti? Gasesti aici un exemplu potrivit. Rochia bleumarin cu voal din voal negru usor transparent, care acopera corpul si mainile pe trei sferturi, cade usor peste genunchi si are un decolteu de exceptie, adanc, in forma de V. In plus, pe langa materialul discret si culoarea mereu la moda si eleganta, pe unul dintre umerii rochiei de seara stau brodate trei flori seducatoare, ce seduce vizual datorita contrastului frumos. Este una dintre acele rochii de seara fermecatoare, misterioase, ce se potriveste doamnelor si domnisoarelor care poarta masuri mai mari sau care doresc sa nu arate prea mult, in acelasi timp fiind in tema cu evenimentul la care participa.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie de seara

  • broderie florala

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material:Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Anais bleumarin eleganta face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Anais bleumarin eleganta va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56) 9XL(58)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Anais bleumarin eleganta este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Xonia de seara alba lunga 259 Lei

Bluza Naty rosie cu pliuri si fundita la guler 13999 Lei

Rochie gri eleganta midi in clos din material vaporos cu elastic in talie cu maneci trei-sferturi si imprimeuri grafice 17999 Lei

Geanta Celine Nude 135 Lei

Fusta LaDonna alba cu buline catifelate si dantela chantilly 81 Lei

Cardigan gri cu fermoar si dungi pe maneci si buzunare 26999 Lei

Rochie Glami alb negru cu model deosebit 99 Lei

Camasa Karmela alba cu buline si volanase la bust 9359 Lei

Rochie StarShinerS roz prafuit scurta de ocazie din satin cu paiete cu un croi drept 33249 Lei

Costum sport fucsia LaDonna by Catalin Botezatu cu hanorac si pantaloni scurti 13749 Lei