Rochie Anais neagra eleganta


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

MZ112NEGRU

Nu ai dori sa porti ceva usor, discret, elegant, dar care sa nu iti sufoce corpul si totusi sa iti atraga simpatia celorlalti? Gasesti aici un exemplu potrivit. Rochia neagra cu voal din voal negru usor transparent, care acopera corpul si mainile pe trei sferturi, cade usor peste genunchi si are un decolteu de exceptie, adanc, in forma de V. In plus, pe langa materialul discret si culoarea mereu la moda si eleganta, pe unul dintre umerii rochiei de seara sta brodat un trandafir rosu mare, ce seduce vizual datorita contrastului frumos. Este una dintre acele rochii de seara fermecatoare, misterioase, ce se potriveste doamnelor si domnisoarelor care poarta masuri mai mari sau care doresc sa nu arate prea mult, in acelasi timp fiind in tema cu evenimentul la care participa.

  • culoare: Negru

  • rochie de seara

  • broderie florala

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material:Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Anais neagra eleganta face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Anais neagra eleganta va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56) 9XL(58)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Anais neagra eleganta este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Eleganta Special Green 17175 Lei

Rochie Moze din dantela animal print cu paiete 17999 Lei

Compleu in doua piese bej cu broderie 429 Lei

Trening din doua piese bej cu alb 14999 Lei

Pantaloni Anna negri evazati cu cordon in talie 48 Lei

Rochie Alissa Black 135 Lei

Rochie De Ocazie Pale Beige 99 Lei

Rochie din stofa elastica scurta in clos cu imprimeu floral unic si cu guler - StarShinerS 29999 Lei

Rochie din material usor elastic roz prafuit scurta in clos cu spatele decupat - StarShinerS 17999 Lei

Rochie din voal mov deschis in clos cu elastic in talie cu decolteu petrecut - PrettyGirl 62999 Lei