Rochie Anda albastra cu imprimeuri


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

AR356ALBASTRU

De ce sa nu porti haine care te reprezinta de fiecare data? Daca esti o fire vesela, romantica, dar eleganta, alege zilnic rochii de zi si rochii de seara superbe, care sa te avantajeze. La munca, la plimbari, la intalnirea cu prietenii, la scoala sau la evenimentele importante din viata ta poarta rochii de seara minunate, cu printuri superbe si vesele, cu taieturi sexy sau cu un farmec aparte dat de accesorizarea inedita. O asemenea rochie de ocazie cu imprimeu floral mare, pe un fundal albastru, te va introduce de la sine atunci cand vei patrunde intr-o incapere. Tinuta este scurta, cu fusta plisata, curea chic in talie, maneci trei sferturi cu acelasi imprimeu ca al rochiei si rascroiala rotunda. Este o creatie deosebit de eleganta si cu stil. Umerii sunt usor ascutiti iar modelul este cambrat, evidentiind frumos tot ceea ce ti-a oferit natura.

  • culoare: Albastru-multicolor

  • rochie eleganta de seara, rochie de zi

  • cu imprimeuri florale

  • curea in talie

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungime: 93 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Anda albastra cu imprimeuri face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Anda albastra cu imprimeuri va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Anda albastra cu imprimeuri este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Renata croi mulat albastru 8925 Lei

Rochie Aria bleumarin cu glitter si curea in talie 37999 Lei

Rochie Black Art 10425 Lei

Rochie Moze bordo cu volane la bust 72 Lei

Blugi Daria albastrii cu zgarieturi 14399 Lei

Rochie Sorana galbena cu dantela 189 Lei

Rochie cu paiete aurie scurta cu un croi mulat si maneci bufante - Ana Radu 99999 Lei

Rochie Mira neagra din dantela cu trena 52919 Lei

Rochie Ramona neagra cu carouri bej si maneci din voal 31499 Lei

Rochie din lycra midi in clos cu elastic in talie cu imprimeu abstract - StarShinerS 21999 Lei