Rochie Andra neagra cu broderie


   |  recenzii
189 lei    La cos

Detalii produs

MZ975NEGRU

Atunci cand iti doresti o rochie versatila care sa se preteze la fel de bine evenimentelor din zi si din seara, alege ceva pe negru, dar cu ceva in plus. Modelul de fata are acel "je ne sais quoi" care ii confera eleganta, versatilitate si o prezenta fermecatoare de fiecare data cand este imbracata. O poti purta la evenimente sociale din timpul zilei, dar si la petreceri si intalniri importante pe timpul serii si noptii. Este vorba despre una dintre acele rochii de seara si de zi negre, cu broderie florala minunata, maneci scurte, decolteu rotund, slit si inchidere prin fermoar la spate. Ceea ce este grozav este faptul ca este o vestimentatie eleganta creata in Romania. Asadar, imbraca-te frumos si cu rafinament si alege mereu creatii romanesti pline de valoare, care te vor pune in evidenta.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • cu imprimeuri florale

  • decolteul rotund

  • manecile scurte

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Andra neagra cu broderie face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Andra neagra cu broderie va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56) 9XL(58)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Andra neagra cu broderie este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Pixie roz cu talie elastica si maneci scurte 95 Lei

Rochie Lady Pandora mint midi in clos cu elastic in talie din material creponat cu maneci scurte 12999 Lei

Rochie Artista albastra de ocazie in clos pe umar accesorizata cu nasturi si guler 23749 Lei

Pantofi Ema bleumarin cu platforma si inchidere cu siret 18399 Lei

Bluza Cristina bleumarin cu imprimeu gri 13999 Lei

Blugi mom fit albastri cu rupturi 85 Lei

Ghete Din Piele Naturala Eva Garnet 189 Lei

Rochie Alma Bordo 13425 Lei

Rochie Cassie Bordo 89 Lei

Rochie Red Model 59 Lei