Rochie Ariane Green


   |  recenzii
239.25 lei    La cos

Detalii produs

AR565VERDE

Rochia lunga de ocazie din catifea verde este regina tinutelor speciale si rafinate pentru revelion si alte petreceri importante din an. Se pare ca acest material fin si placut la atingere are ceva pretios si nemuritor. Altfel nu ne-am putea explica cum designerii si casele de moda au ales sa il readuca in prim plan si in tinutele acestei ierni.

Dar pentru ca ne place, ne sta bine si ne ofera un confort absolut la miscare, catifeaua ramane impreuna cu dantela un material excelent pentru rochii de ocazie deosebite. De purtat la evenimente deosebite si de catre persoane care stiu sa aprecieze moda si silul. Asadar, rochia lunga de ocazie aici de fata se preteaza excelent la aceste standarde fashion ale trendurilor actuale.

Este lunga, este din catifea si este intr-o nuanta splendida de verde smarald. Are maneci lungi. Decolteu petrecut parte peste parte in forma de V si slit adanc pe picior.

  • culoare: Verde

  • rochie lunga de ocazie

  • confectionata din catifea

  • cu decolteul in V

  • manecile lungi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 155 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Ariane Green face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Ariane Green va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Ariane Green este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS scurta din material usor elastic cu croi larg si imprimeu floral 17099 Lei

Rochie midi Thea gri cu imprimeuri 99 Lei

Rochie Moze fucsia cu fronseuri pe fusta 38699 Lei

Rochie mov stil lejer 119 Lei

Rochie Mara neagra cu imprimeuri si pliuri pe talie 24999 Lei

Rochie Alina neagra cu maneci bufante 189 Lei

Rochie Moze neagra cu maneci din tull cu buline si broderie florala 33999 Lei

Rochie MBG verde cu maneci din voal imprimat 31999 Lei

Colier Anka auriu cu pandantiv circular cu strasuri 7199 Lei

Rochie MBG albastra tip sacou cu doua randuri de nasturi 44999 Lei