Rochie Baby Doll Beige Elements


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

CA2723C

Nu vrei sa risti atunci cand mergi la o petrecere la care sunt invitate si alte prietene de-ale tale, privitor la tinuta aleasa, nu-i asa? Normal ca nu iti doresti sa te afisezi acolo imbracata exact la fel. Ei bine, noi pariem pe aceasta rochie de seara foarte delicata, negru cu crem, eleganta si sexy, care te va scoate din impas mereu. Nu numai ca negrul este clasic si va fi mereu in trend, dar combinatia dintre acesta si o nuanta delicata de crem te va aduce in topul celor mai bine imbracate femei dintr-o seara speciala. Afla ca aceasta rochie de seara are partea de top creata dintr-un material negru elegant, mat in partea bustului si transparent in cadrul manecilor trei sferturi si a decolteului. Acesta din urma este in forma de V, foarte sexy. Fusta acestei rochii de seara este scurta, contribuind la imaginea acesteia baby-doll, fermecand audienta datorita nuantei frumoase de crem si a detaliilor negre florale care pornesc de la poale si se opresc in talie. De asemenea, mijlocul este evidentiat de catre o curelusa metalica aurie care face din aceasta rochie o tinuta de lux pentru o petrecere stilata. 

  • culoare: Negru si Bej
  • rochie baby doll, rochie de seara
  • cu fusta in clos
  • manecile lungi
  • decolteul rotund
  • curea aurie in talie
  • lungimea rochiei: 86 centimetri

Material: 80% Bumbac; 20% Elastan

Rochie Baby Doll Beige Elements face parte din categoria Rochii de revelion, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Baby Doll Beige Elements va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Baby Doll Beige Elements este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de revelion pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ingrid negru 119 Lei

Rochie Ailis Black 179 Lei

Rochie din satin roz deschis midi in clos accesorizata cu o catarama - PrettyGirl 39999 Lei

Rochie Lara bej cu imprimeuri florale 24999 Lei

Rochita pentru fetite Flavia roz cu buline negre 12999 Lei

Rochie Anda rosie in clos cu dantela 179 Lei

Rochie Lara ivoire cu imprimeu floral iesit in relief verde si baza asimetrica 17999 Lei

Rochie Lunga Amazing Evening 449 Lei

Rochie din georgette midi in clos asimetrica cu volanase - StarShinerS 28999 Lei

Rochie neagra snake print office midi tip creion petrecuta cu maneci trei-sferturi 9999 Lei