Rochie Baby Doll Beige Selena


   |  recenzii
189 lei    La cos

Detalii produs

LL963544C

Aceasta rochie de seara diafana este perfecta pentru a fi purtata de orice femeie tanara care stie ca rosul o poate aduce mereu in centrul atentiei si poate fermeca pe toata lumea. Nu este nevoie de mai mult. O simpla privire si fiecare barbat va cadea la picioarele femeii care o va purta. Este un model de rochie de seara de culoare bej de tip baby doll, cu fusta de tull. Rochita de seara bej este fermecatoare mai ales datorita mixului de materiale, din partea de top si partea de jos a tinutei. Manecile acestei rochii de seara sunt trei sferturi, fusta este scurta iar talia bine definita. Pe langa asta, decolteul rochiei este in V si este subliniat minunat de o broderie rosie bogata. In plus, si spatele rochiei este gol si foarte sexy, dezvaluind si faptul ca aceasta se incheie cu fermoar.

  • culoare: Bej
  • rochie baby doll, rochie de seara, rochie de ocazie
  • cu fusta in clos 
  • manecile trei sferturi
  • decolteul in V
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 85 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie Baby Doll Beige Selena face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Baby Doll Beige Selena va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Baby Doll Beige Selena este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ginette alba cu volanase si margele la decolteu 53999 Lei

Rochie Red Sensation 89 Lei

Rochie StarShinerS midi tricotata de zi cu un croi drept cu buzunare 12999 Lei

Rochie Emi neagra cu imprimeuri 249 Lei

Rochie Lunga Carissa Black 359 Lei

Rochie Beautiful Day 85 Lei

Rochie Black Hemline 85 Lei

Rochie tricotata tip creion cu imprimeu picior de cocos - SunShine 23999 Lei

Rochie Mariposa albastru royal accesorizata cu broderie si strasuri 29599 Lei

Rochie Ilona maro cu imprimeu negru 25499 Lei