Rochie Baby Doll Black Victim


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

CA2723N

Nu vrei sa risti atunci cand mergi la o petrecere la care sunt invitate si alte prietene de-ale tale, privitor la tinuta aleasa, nu-i asa? Normal ca nu iti doresti sa te afisezi acolo imbracata exact la fel. Ei bine, noi pariem pe aceasta rochie de seara foarte delicata, negru cu crem, eleganta si sexy, care te va scoate din impas mereu. Nu numai ca negrul este clasic si va fi mereu in trend, dar combinatia dintre acesta si o nuanta delicata de bej te va aduce in topul celor mai bine imbracate femei dintr-o seara speciala. Afla ca aceasta rochie de seara are partea de top creata dintr-un material negru elegant, mat in partea bustului si transparent in cadrul manecilor trei sferturi si a decolteului. Fusta acestei rochii de seara este scurta, contribuind la imaginea acesteia baby-doll, fermecand audienta datorita nuantei frumoase de crem si a detaliilor negre florale care pornesc de la poale si se opresc in talie. De asemenea, mijlocul este evidentiat de catre o curelusa metalica aurie care face din aceasta rochie o tinuta de lux pentru o petrecere stilata. 

  • culoare: Negru

  • rochie baby doll

  • cu fusta in clos

  • decolteul rotund

  • manecile lungi

  • curea aurie in talie

  • lungimea rochiei: 86 centimetri

Material: 80% Bumbac; 20% Elastan

Rochie Baby Doll Black Victim face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Baby Doll Black Victim va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Baby Doll Black Victim este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din crep mint scurta tip creion cu pliuri de material - Lady Pandora 22999 Lei

Rochie StarshinerS alba brodata cu croi larg din stofa neelastica subtire captusita pe interior 33249 Lei

Rochie Dorina cu dungi albe si bleumarin 27999 Lei

Compleu LaDonna by Catalin Botezatu alb cu tricou si pantaloni scurti cu paiete 11999 Lei

Rochie Melina bleumarin cu cardigan 169 Lei

Rochie Marissa bej cu decupaj la maneci si imprimeu geometric 14219 Lei

Rochie Nastasia alba cu imprimeu geometric si decolteu in v 17859 Lei

Rochie Sara neagra cu broedrie aurie 169 Lei

Bluza Sami alba cu textura striata si nasturi decorativi la umar 42 Lei

Rochie Arissa Blue 139 Lei