Rochie Baby Doll Modern Black


   |  recenzii
119 lei    La cos

Detalii produs

22542

Una dintre cele mai frumoase rochii de ocazie pentru orice femeie este rochia de tip baby doll. Iar atunci cand mai este disponibila si intr-un mix inedit de alb cu negru, eleganta acestei tinute te va face remarcata la orice petrecere la care vei participa. Pentru ca orice femeie isi doreste sa fie remarcata si sa primeasca complimente cat mai des, modelul de rochie de ocazie Baby Doll Modern Black nu face decat sa atraga remarci pline de admiratie. Acest model superb de rochie de ocazie eleganta are maneci lungi si partea superioara mulata pe corp, scotand in evidenta talia si bustul. Faptul ca are umerii dezgoliti este si mai flatant pentru purtatoare, dezvaluindu-i delicatetea si senzualitatea fara seaman. Fusta este in clos, de culoare alba si prezinta o bordura eleganta din dantela neagra. Fusta scurta scoate frumos picioarele in evidenta, alungindu-le si subtiindu-le totodata. 

  • culoare: Negru si Alb
  • rochie baby doll cu maneci lungi, mulate
  • rochie eleganta cu fusta in clos
  • bordura eleganta din dantela 
  • lungime rochie: 80 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Rochie Baby Doll Modern Black face parte din categoria Home, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Baby Doll Modern Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Baby Doll Modern Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Home pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie PrettyGirl mint midi de ocazie tip creion din material usor elastic cu volanase din organza 37999 Lei

Rochie Louise mov cu dantela la bust 63 Lei

Rochie Marisa bleumarin cu guler rotund si cordon in talie 24999 Lei

Bratara Mermaid Tail cu margelute 9599 Lei

Fusta Endre neagra 9349 Lei

Rochie Delia in nuante multicolore 329 Lei

Rochie Risha neagra cu imprimeuri florale 13089 Lei

Rochie Tania din denim cu nasturi aurii 140 Lei

Palton Ionela roz scurt cu nasturi 29999 Lei

Rochie midi Emma verde cu manecile decupate 129 Lei