Rochie Baby Doll Pink Fantasy


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

DO79979

Daca nu mai stii cu ce sa te afisezi intr-o seara de distractie in club, la petrecerea cuiva drag care se tine intr-un local cu tema aparte sau in noaptea de Revelion, indrazneste sa porti aceasta rochie de seara cu sclipiri diafane si fusta scurta grena, care te vor pune intr-o aura fermecatoare. Aceasta rochie de seara este compusa dintr-un top roz cu sclipiri argintii aplicate si dintr-o fusta scurta grena cu volane mari. Reprezinta o tinuta ideala, tinereasca si sexy totodata, mai ales datorita lungimii mini care scoate in evidenta picioarele purtatoarei. Topul acestei rochii de seara are maneci trei sferturi si rascroiala in forma de V. Talia este evidentiata iar constrastul dintre rozul stralucitor si grena-ul bogat al fustei scurte cu volane ofera o priveliste de lux asupra tinutei integrale. Aceasta rochie de seara este eleganta si dispune de nuante minunate si materiale de calitate care compun un outfit grozav pentru orice petrecere festiva la care ai lua parte in acest sezon de sarbatoare.

  • culoare: Roz si Visiniu

  • rochie de seara, rochie baby doll

  • din paiete

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund inchidere prin fermoar la spate

Material: 70% Poliester; 30% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie Baby Doll Pink Fantasy face parte din categoria Rochii (Produs in Romania), este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Baby Doll Pink Fantasy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Baby Doll Pink Fantasy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii (Produs in Romania) pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Dy Fashion neagra cu broderie florala la bust 13999 Lei

Rochie Office Navy Attractive 120 Lei

Rochie Sarah neagra cu dantela 149 Lei

Rochie Alexa neagra cu design petrecut si accesoriu stralucitor in talie 28899 Lei

Rochie Forever White 139 Lei

Rochie midi Emma neagra cu manecile decupate 119 Lei

Rochie De Ocazie Dark Blue Dots 129 Lei

Geaca Moze verde cu baza asimetrica 33999 Lei

Rochie SunShine neagra din material elastic tip creion cu inchidere cu fermoar frontal 3999 Lei

Rochie Leonard Collection ivory cu buline aurii din glitter 62999 Lei