Rochie Beige Elysium


   |  recenzii
259 lei    La cos

Detalii produs

AR1653

Alege acest model superb de rochie de seara eleganta, lunga. Nu-i asa ca privind-o ti-o inchipui pe tine, accesorizata asa cum se cuvine si cu o pereche de tocuri inalte? Fii vedeta balului cu aceasta rochie splendida in nuante de bej. Aceasta tinuta dispune de o fusta lunga roz, din straturi bogate de tul, un top corsaj fara bretele decolteu in forma de inima, delicat si evidentiind minunat bustul.

Corsajul acestei rochii de seara lungi este bej cu model sclipitor si broderie cu insertii stralucitoare. Mai mult decat atat, talia este frumos evidentiata de un rand de broderie nude cu flori delicate, broderie care face trecerea de la corsaj la fusta pastelata a rochiei. In plus, tot in talie, aceasta rochie de seara eleganta are si o fundita supradimensionata care se prinde intr-o parte, intr-o nuanta asemanatoare cu cea a broderiei corsajului.

  • culoare: Bej

  • rochie lunga de ocazie

  • bust buretat

  • lungime: 150 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Lycra

 

Rochie Beige Elysium face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Beige Elysium va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Beige Elysium este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Dy Fashion din voal bleu cu imprimeu 19999 Lei

Palton Antonia albastru cu carouri albe 21999 Lei

Rochie Wuana bleu cu buzunare la bust si guler tip rever 16719 Lei

Rochie StarShinerS lila de ocazie asimetrica din material vaporos si transparent captusita pe interior cu umeri decupati 17999 Lei

Compleu rosu cu negru elegant 369 Lei

Camasa Maria bleu cu buline 10799 Lei

Rochie bleumarin de seara Elena 14625 Lei

Rochie de seara cu dantela brodata aurie 179 Lei

Rochie Burgundy Lace 8925 Lei

Rochie Sabrina bleu cu imprimeuri florale si fluturi 81 Lei