Rochie Beige Fantasy


   |  recenzii
169 lei    La cos

Detalii produs

LL1609

Primavara se anunta in primul rand prin hainele pe care le purtam si de aceea ar trebui sa o intampinam asa cum se cuvine, avand in vedere ca este ca si instalata. Astfel, o rochie de seara superba precum modelul acesta bej pastelat nici ca se poate nimeri mai bine pe tine, daca o vei purta la cele mai frumoase ocazii la care esti invitata.

Este o rochie fabuloasa de tip printesa sau baby doll, cu corset in forma de inima si decolteu in V, maneci scurte si usor bufante, si fusta roz din mai multe straturi de tull. De asemenea, un material la moda oricand – dantela infrumuseteaza si mai mult rochia de seara datorita amplasarii sale pe corset, pe maneci si la spate.

Transforma-te intr-o fantezie pastel de primavara purtand aceasta creatie fabuloasa, cu fermoar lateral. Fusta in clos este, de asemenea, minunata, datorita irizatiilor jupei iar corsetul este buretat, ceea ce face rochia chiar si mai simplu de purtat, fara un sutien special. Este una dintre acele rochii de seara ce nu au nevoie de prea multe ornamente, insa daca este sa o accesorizezi cumva, ai putea alege un colier statement cu margele sau paiete stralucitoare multicolore sau intr-o nuanta mai puternica.

  • culoare: Bej

  • rochie eleganta de seara, cu fusta in clos

  • din tul si dantela

  • manecile scurte

  • bustul buretat

  • inchidere prin fermoar lateral

  • lungimea rochiei: 87 centimetri

Material: Poliester

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Beige Fantasy face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Beige Fantasy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Beige Fantasy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Mirabela turcoaz cu imprimeu din voal cu volan la baza 15599 Lei

Rochie Moze verde cu broderie si paiete la bust 37599 Lei

Pantofi Isabela kaki cu imprimeu pe toc 31999 Lei

Rochie Greenish Flowers 69 Lei

Rochie Artista visinie de ocazie din tul in clos crapata pe picior cu aplicatii cu paiete 44649 Lei

Rochie Eleganta White Butterfly 125 Lei

Compleu Kimber Burgundy 12675 Lei

Rochie MBG rosie cu imprimeu floral la bust 18759 Lei

Fusta midi din denim cu rupturi la baza si crepeu in fata 13499 Lei

Rochie Ella Collection Simona bleumarin cu carouri verzi 22999 Lei