Rochie Black Bolero


   |  recenzii
189 lei    La cos

Detalii produs

BG3335NEGRU

Aceasta creatie fabuloasa este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare si cu forme in general. De ce? Deoarece acopera subtil partea superioara a corpului atragand atentia in partea inferioara a acestuia. Iar daca esti o marime mai mare sau nu iti plac bratele tale, atunci aceasta rochie de seara neagra este perfecta pentru tine. Asta pentru ca acopera partial si bratele pe care vrei sa le ascunzi din anumite motive.

 Partea de sus este definita de maneci scurte si largi din dantela, decolteu rotund si bolero fin, negru transparent ce cade vaporos pe umeri si pe spate. Rochia este pe corp, de tip creion, venind putin peste genunchi si avand detalii de dantela chiar si spre poalele acesteia care lasa putin la vedere pielea. De asemenea, manecile rochiei sunt tot dantelate si de culoare neagra. Pentru a crea un efect vizual si mai seducator, rochia de seara neagra pentru marimi mai mari are si un slit adanc la spate.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de ocazie

  • cu bolero

  • confectionata din dantela eleganta

  • inchidere prin fermoar la spate

  • decolteul in V

  • lungimea rochiei: 102 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Black Bolero face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Black Bolero va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Black Bolero este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Delia Gray 109 Lei

Rochie Bailey verde tip sirena cu maneci trei sferturi 17999 Lei

Rochie Red Model 59 Lei

Rochie MBG verde cu volanase in zona bustului 24119 Lei

Rochie Dark Blue Disclosure 10425 Lei

Rochie eleganta Fiona bordo 159 Lei

Rochie din tafta visinie midi in clos cu decolteu petrecut - PrettyGirl 38999 Lei

Rochie Elissa Blue 14925 Lei

Rochie Lara ivoire cu imprimeu floral iesit in relief verde si baza asimetrica 17999 Lei

Rochie Emma verde din catifea cu bilute la maneci si curea in talie 47699 Lei