Rochie Black Flowers


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

VL2914NEGRU

Exista nenumarate ocazii speciale la care te poti afisa intr-un mod cat se poate de original. Dar pentru o femeie, o rochie de ocazie se va potrivi mereu ca o a doua piele. Iar modelul de fata de pe Fashion 24 este elegant, deosebit si se preteaza si femeilor insarcinate sau plus-size. De ce? Rochia rafinata in nuanta neagra este pana la genunchi, insa dispune de suprapuneri delicate si vaporoase care ascund ceea ce doresti vederii.

Este un model deosebit de frumos si de cochet, dar mai presus de toate decent si cu stil. Daca materialul elastic din care este facuta rochia pe corp se aseaza bine pe corp si subtiaza, voalul de deasupra este si mai original mai ales prin aplicatiile de broderie florala ce il impodobesc. Rochia are maneci trei sferturi fluture, decolteu rotund si despicatura in partea din fata.

Acest tip de rochie de ocazie este special creat pentru marimi mai mari, pentru corpuri mai voluptoase sau pentru viitoare mamici la fel de incantatoare. Sistemul de prindere al tinutei este prin fermoar in partea din spate.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • inchidere prin fermoar in partea din spate

  • manecile trei sferturi

  • lungimea rochiei: 90 centimetri

  • Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Black Flowers face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Black Flowers va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Black Flowers este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Eve roz in clos 13425 Lei

Rochie din catifea turcoaz scurta tip creion cu decolteu in v la spate accesorizat cu lant metalic - SunShine 9999 Lei

Rochie Georgina roz cu imprimeu floral mov si pliuri pe fusta 17999 Lei

Rochie Alexia alba de vara cu imprimeuri 11925 Lei

Rochie Ramona neagra cu carouri bej si maneci din voal 31499 Lei

Rochie albastru-inchis eleganta scurta din stofa cu volanase la maneca 17999 Lei

Rochie Melissa rosie cu voal 189 Lei

Salopeta denim eleganta de seara 214 Lei

Rochie SunShine asimetrica in clos cu elastic in talie din voal cu imprimeu floral 13999 Lei

Rochie Eleganta XXL Black Velvet 99 Lei