Rochie Black Mysterious


   |  recenzii
115 lei    La cos

Detalii produs

F246137

Rochia eleganta de seara Black Mysterious scoate la iveala tot ce este mai sexy la o femeie. Faptul ca este o rochie de seara lunga, neagra si pe corp, avantajeaza foarte mult pe orice reprezentanta a sexului feminin. Culoarea negru subtiaza, lungimea rochiei ajuta la inaltarea purtatoarei iar modelul strans pe corp scoate in evidenta forme pe care nici nu credeai ca le ai. Mai mult decat atat, superba rochie de seara Black Mysterious este eleganta, prin detaliile de dantela din talie si din spate, insa stie cum sa atraga atentia asupra femeii ce o poarta datorita slitului inalt care dezvaluie frumos picioarele si pantofii sau sandalele cu toc purtate de femeie. Manecile acestei rochii de seara sunt scurte, acoperind discret umerii iar decolteul este rotund, la baza gatului. Datorita faptului ca detalile de dantela si transparenta materialului din spate actioneaza ca niste accesorii de bun gust, nici nu mai este nevoie de alte bijuterii. Un zambet, o coafura cu bucle si o atitudine pe masura sunt de ajuns pentru a impresiona prin rafinament, impreuna cu rochia Black Mysterious.

  • culoare: Negru
  • rochie lunga eleganta de seara
  • crapatura eleganta pe picior
  • fara maneci
  • spatele semitransparent din dantela
  • inchiderea se face printr-un fermoar la spate
  • lungime rochie: S-143 CM, M-145 CM, L-147 CM, XL-149 CM, XXL-151 CM

Material: 100% Poliester

VEZI MAI JOS GHIDUL DE MASURI IN CENTIMETRI

Rochie Black Mysterious face parte din categoria Home, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Black Mysterious va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Black Mysterious este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Home pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie neagra cu imprimeuri si manecile lungi 149 Lei

Rochie Sore albastra din tricot reiat 22999 Lei

Rochie de ocazie StarShinerS rosie in clos din stofa elastica cu volanase la maneca 36999 Lei

Rochie Alice albastra cu broderie 139 Lei

Rochie Ina mov cu model ajurat si spatele gol 1009 Lei

Rochie Xonia neagra eleganta 249 Lei

Rochie din stofa neelastica subtire scurta cu un croi drept - StarShinerS 9999 Lei

Rochie Anisia din voal cu imprimeuri diverse 14399 Lei

Rochie Dy Fashion midi verde cu crepeu si curea in talie 33999 Lei

Rochie Sarah rosie cu dantela 129 Lei