Rochie bleumarin de seara tip sacou


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

KA222BLEUMARIN

Stiai ca rochia office formala poate fi transformata la fel de bine si in rochie de seara avand o accesorizare potrivita. Poarta un asemenea model de creatie de tip deux piece bleumarin, dar cu un sacou integrat partii superioare a rochiei de seara ziua la birou sau la diferite meetinguri, avand alaturi o geanta mare office si pantofi stiletto nude. Iar seara, la petrecerile si evenimentele cu eticheta la care mergi, incalta o pereche de sandale cu toc inalt, cu bretea, sau o pereche de pantofi cu platforme, ia-ti un plic elegant in tonuri neutre, machiaza-te un pic mai pronuntat si iesi in lume. Vestimentatia de fata face parte dintr-o categorie de rochii de seara versatile midi, pe corp, cu bluza de tip sacou cu maneci trei sferturi, rascroiala rotunda, curelusa in talie si imprimeu delicat ce defineste sacoul integrat. Vei fi o aparitie de vis si te vei simti tare bine in propria piele.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie eleganta de ocazie, rochie office

  • in nuante de negru si alb

  • cu peplum si curea in talie

  • imprimeuri florale

  • crapatura si inchidere prin fermaor la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie bleumarin de seara tip sacou face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie bleumarin de seara tip sacou va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie bleumarin de seara tip sacou este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din crep cu croi larg si imprimeu floral unic - StarShinerS 22499 Lei

Rochie PrettyGirl alba eleganta asimetrica in clos din voal cu aspect satinat accesorizata cu cordon cu pietre strass 26599 Lei

Rochie Artista mov scurta de ocazie in clos din material vaporos cu maneci scurte 28499 Lei

Rochie Moze lila cu aspect petrecut 31919 Lei

Rochie baby doll bordo cu umerii goi 149 Lei

Bluza Teodora lime din tricot reiat cu nasturi pe umeri 11999 Lei

Blugi Kendra 85 Lei

Rochie din crep albastru-inchis midi in clos cu aplicatii cu sclipici - StarShinerS 24999 Lei

Rochie MBG in carouri cu aspect petrecut si nasturi decorativi 15399 Lei

Rochie Pink Kiss 209 Lei