Rochie Blue Ambient


   |  recenzii
195 lei    La cos

Detalii produs

LL09126

Vrei sa fii la moda cu orice pret? Imbraca una dintre cele mai delicate rochii de ocazie de tip baby doll puse la dispozitie de Fashion 24. Vrei sa te simti in largul tau si imbracata adecvat cu varsta sau cu ocazia? Ei bine, poti paria pe frumoasa rochie de ocazie baby doll in nuante de albastru si roz piersica cu decolteu in forma de V tivit cu model albastru stralucitor.

Aceasta rochie diafana de printesa cu fusta de tull intr-o nuanta placuta de albastru este pentru tine. Creatia are maneci scurte decorate cu un model de broderie asortat cu cel de pe bust si de pe spatele rochiei. Talia este marcata iar modelul de broderie dantelata de pe bust si de pe spate este delicat si in acelasi timp fabulos.

Culorile acestei rochii de ocazie baby doll sunt discrete si tare placute, fusta fiind in nuanta cerului senin iar topul fiind in nuanta piersicii pudrate. Tullul bogat si irizatiile stralucitoare ale fustei sunt intr-un contrast minunat cu corsetul ornamentat superb in nuante de bleu, bej si mov. Intr-o asemenea creatie splendida, poti participa la un bal al bobocilor, te poti distra in club, poti fi vedeta serii la majoratul tau sau poti fi o domnisoara de onoare eleganta si discreta pentru prietena ta cea mai buna.

  • culoare: Albastru

  • rochie eleganta de ocazie, rochie de seara

  • cu fusta in clos

  • din tul bogat si dantela

  • insertii florale

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 98 centimetri

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Blue Ambient face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Blue Ambient va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Blue Ambient este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS roz prafuit eleganta in clos asimetrica din voal 48999 Lei

Geanta Carolina verde mica cu fermoare laterale 14629 Lei

Rochie Aniela verde mint cu glitter si funda in talie 30239 Lei

Colier auriu cu perlute 10559 Lei

Rochie Edith verde cu voal 149 Lei

Rochie din lurex albastra tip creion cu pliuri in zona taliei - Lady Pandora 12999 Lei

Rochie midi Julia bleumarin 199 Lei

Rochie Vania maro cu imprimeu waves turcoaz si bej 19799 Lei

Rochie Suravi Black 109 Lei

Bluza Cristina maro cu flori si aplicatie la decolteu 11699 Lei