Rochie Blue Delicate


   |  recenzii
145 lei    La cos

Detalii produs

LL73917

O printesa moderna nu poate sa arate la moda decat imbracand una dintre cele mai sofisticate si delicate rochii de ocazie puse la dispozitie de Fashion 24. Vrei sa te simti ca intr-un basm cu printi, regine, ducese si printese imbracate fabulos? Ei bine, visele pot deveni realitate deoarece aceasta rochie de ocazie princiara este exact ceea ce iti doresti.

Daca te-ai saturat de rochiile lungi de tip sirena, de rochiile pe corp si de acele rochii de ocazie care ti se par vulgare cu decolteele lor mari si sliturile adanci, aceasta rochie de printesa cu fusta bogata in tull este pentru regalitatea din tine. Aceasta creatie are maneci scurte decorate cu un model de broderie asortat cu cel de pe bust si de pe spatele rochiei. Talia este marcata si rascroiala este decenta, in forma de V, cu tiv albastru asortat.

Nuantele acestei rochii de ocazie ca de printesa sunt pastelate, corsetul rochiei si fusta fiind in nuanta piersicii pudrate. Tullul bogat si irizatiile stralucitoare ale fustei intra intr-un contrast minunat cu topul ornamentat superb in nuante de bleu, albastru inchis, maro si argintiu. De asemenea, topul prezinta si cateva aplicatii de margelute albastre rafinate ce dau o nota speciala tinutei. Pentru o imbracare cat mai usoara, creatia prezinta la spate un fermoar fin.

  • culoare: Multicolor

  • rochie superba de ocazie, rochie de seara

  • din tul si dantela brodata

  • cu motive florale

  • decolteu in V

  • maneci scurte

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 98 centimetri

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Blue Delicate face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Blue Delicate va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Blue Delicate este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Adelaide turcoaz 139 Lei

Pantaloni Erica bordo lejeri cu dunga alba 10919 Lei

Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie in clos din dantela accesorizata cu cordon 28499 Lei

Pijama satinata roz cu imprimeuri si pantaloni scurti 7799 Lei

Rochie Marina roz piersica cu paiete pe o parte 26879 Lei

Rochie Rosemary Black 19425 Lei

Rochie Green Harmony 195 Lei

Rochie StarShinerS albastra-deschis tip creion pe gat din material elastic tricotat 14999 Lei

Rochie Hazel neagra cu imprimeu si croi tip A 14219 Lei

Rochie Moze verde lime cu funda in talie 27999 Lei