Rochie Blue Refinement


   |  recenzii
289 lei    La cos

Detalii produs

RT0232A

Rochiile lungi vor avantaja mereu femeile frumoase si pline de viata. Insa, trebuie avuta in considerare si culoarea potrivita pentru fiecare domnisoara si doamna in parte. Acest lucru se face avand in vedere culoarea pielii femeii si nuanta parului acesteia. Iar pentru brunete, roscate sau blonde, nimic nu se potriveste mai bine decat o rochie de seara lunga, intr-o nuanta superba de albastru.

Irizatiile pastelate ale rochiei lungi albastre sunt spectaculoase. Rochia prezinta o fusta lunga din tul, o talie marcata din acelasi material de calitate si un top frumos ornamentat cu bretele mari si decolteu rotund.

O rochie de seara lunga intr-o nuanta atat de frumoasa de albastru si accesorizata atat de bogat nu poate lipsi din dressingul tau cu rochii de ocazie.

  • culoare: Albastru

  • lungimea rochiei: 153 centimetri

Material: 97% Poliester; 3% Lycra

Rochie Blue Refinement face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Blue Refinement va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Blue Refinement este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Frona alba cu maneci despicate si imprimeu bleumarin-rosu 7399 Lei

Bluza Dy Fashion roz cu nasturi perlati 17099 Lei

Rochie Red Assorted 13125 Lei

Rochie Relinda rosie cu decolteu in v petrecut si pliuri pe fusta 18169 Lei

Rochie Agatha traditionala in nuante de bej 219 Lei

Bratara cu perlute albe si verzi 9599 Lei

Rochie Ella Collection Alessia beige cu crepeu frontal 46399 Lei

Rochie Daria mulata pe corp bordo 149 Lei

Bluza Moze fucsia din tricot reiat 13999 Lei

Sacou Moze office mov 15599 Lei