Rochie bordo eleganta cu design


   |  recenzii
111.75 lei    La cos

Detalii produs

BG111BORDO

Rochia office visinie este o adevarata tinuta impresionanta si de bun gust ce poate fi purtata atat la birou, la munca, cat si la intalnirile cu o miza mare. De asemenea, de ce sa restrictionam purtarea ei doar la un singur tip de ocazie? Este o creatie grozava si pentru purtat cu pantofi stiletto cu toc subtire la cununii civile, botezuri, iesiri elegante in oras sau petreceri alaturi de oameni distinsi.

Intr-adevar stilul acestei rochii office subliniaza mai ales eleganta si strictetea unor evenimente formale. Dar accesorizata cum trebuie, purtata la o coafura stilata si la un machiaj pe masura, aceasta rochie classy visinie se va potrivi la orice ocazie la care vrei sa te imbraci asa.

Depinde doar de atitudinea si de stilul tau vestimentar. Tine minte ca nu haina il poarta pe om, ci invers. Rochia office este de culoare visinie, este de marime medie, pana la genunchi, are maneci trei sferturi cu tiv alb si un decolteu rotund accesorizat minunat tot cu tiv alb. In plus, prezinta si doua buzunare laterale tivite cu alb si trei bumbi in aceeasi nuanta cu rochia, de mare efect.

  • culoare: Bordo

  • rochie eleganta de seara, rochie office, rochie de ocazie

  • cu decolteul rotund

  • banda in talie

  • manecile trei sferturi

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN UE

Rochie bordo eleganta cu design face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie bordo eleganta cu design va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie bordo eleganta cu design este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din stofa elastica midi tip creion cu umeri cu volum - StarShinerS 31999 Lei

Sacou LaDonna by DyFashion cambrat cu imprimeu floral 19499 Lei

Rochie Mara bleumarin cu imprimeuri fucsia si curea in talie 22999 Lei

Rochie de ocazie StarShinerS albastra in clos din stofa elastica cu volanase la maneca 36999 Lei

Rochie Dorina roz din tricot cu blanita la maneci si la baza 19999 Lei

Rochie Jessica alba cu decolteu en-coeur si crepeu in fata 19319 Lei

Rochie Blue Dream 89 Lei

Rochie Dy Fashion albastru royal cu dantela la bust 34399 Lei

Rochie Bernadette mov accesorizata cu volan la bust 17999 Lei

Rochie din voal midi in clos cu elastic in talie cu imprimeu abstract - StarShinerS 24999 Lei