Rochie bordo si alb cu imprimeuri florale Seleny


   |  recenzii
199 lei    La cos

Detalii produs

TRD019BORDO

Vrei sa fii chic? Sa fii in pas cu moda? Atunci ai ales perfect aceasta tinuta eleganta cu imprimeuri florale! Rochia este eleganta usor in clos, fusta confectionata din tafta, manecile usor lasate pe umeri ofera un plus de eleganta. Talia este evidentiata cu un cordon lat in nuante de alb, detasabil, care poate fi aranjat pe placul tau! Umerii sunt usor lasati cu un elastic ce poate fi aranjat in diferite feluri.

  • culoare: Bordo si alb

  • rochie in clos cu tafta

  • insertii florale in ton

  • manecile lungi

  • umerii lasati

  • lungimea rochiei: 99 CM

  • Material: 95% Bumbac 5% Licra

PRODUS IN ROMANIA

Modelul poarta marimea S

Inaltime model 170 cm

Spalare chimica!

Produsul face parte din urmatoarele categorii de produse: Rochii de seara, Rochii in clos, Rochii traditional, Rochii de ocazie, Rochii de zi, Rochii office, Rochii casual, Rochii office, Rochii elegante, Rochii de banchet, Rochii scurte, Rochii tip sacou, Rochii de club.

Rochie bordo si alb cu imprimeuri florale Seleny face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie bordo si alb cu imprimeuri florale Seleny va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie bordo si alb cu imprimeuri florale Seleny este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Daisy rosie 149 Lei

Rochie Lunga Denise Black 29925 Lei

Geaca Sabrina bleumarin cu blanita naturala la gluga 60999 Lei

Rochie din material elastic roz prafuit midi in clos cu volanase la maneca si broderie florala unica - StarShinerS 29999 Lei

Rochie Agatha traditionala in nuante de bordo 219 Lei

Rochie Catlin Bordo 209 Lei

Rochie din tricot bej scurta tip creion accesorizata cu nasturi decorativi - SunShine 21999 Lei

Compleu Denisse negru mustar din doua piese 389 Lei

Rochie Eleganta Sweet Scallop Blue 99 Lei

Rochie Josephine roz accesorizata cu paiete si broderie 20159 Lei