Rochie Briana Red


   |  recenzii
259 lei    La cos

Detalii produs

AP1582ROSU

Aceasta rochie de ocazie superba se deosebeste extrem de mult de celelalte tipuri de rochii de ocazie si de seara din magazinele de moda pentru femei. Inspirata dupa ultimele aparitii pe podiumurile de fashion internationale, denota eleganta suprema, seductie si farmec cat cuprinde. Este o rochie minunata de culoare rosie care sparge tiparele si banalul prin dimensiune, model si materiale.

Rochia de ocazie rosie de tip baby doll este ornamentata cu broderie pretioasa si are spatele pe jumatate gol. Fusta este in clos, fiind confectionata din tul bogat de culoare rosie. Nu se incheie la spate sus, ci inchiderea se face printr-un fermoar lateral. Este un model scurt, ce lasa picioarele la vedere, fara maneci, insa cu broderie pretioasa in zona umerilor si pe corset.

Datorita materialului fin de culoarea pielii care face trecerea dintre corsetul in forma de inima si umeri, poti zice ca aceasta rochie este o adevarata minune. Exista rochii de ocazie elegante, dar exista si rochii nepretuite, adevarate bijuterii vizuale. Exact ca modelul de fata.

  • culoare: Rosu

  • rochie de ocazie, rochie de seara

  • cu fusta in clos, confectionata din tul bogat

  • broderie pretioasa

  • spatele pe jumatate gol

  • inchidere prin fermoar lateral

  • lungimea rochiei: 87 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Briana Red face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Briana Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Briana Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Miriam maro cu animal print 22399 Lei

Pantofi stiletto rosii Diana din piele naturala 199 Lei

Rochie Ella Collection Andrada neagra cu animal print 24999 Lei

Rochie Leonard Collection midi bleu din matase cu aplicatie in talie 106630 Lei

Rochie alba Viviana in stil traditional 189 Lei

Rochie Moze albastra cu broderie discreta la bust si maneci 23999 Lei

Rochie Jade Navy 129 Lei

Palton Simona verde cu cordon in talie 21999 Lei

Cercei Karina aurii roze cu piatra inimioara 7999 Lei

Rochie PrettyGirl office midi tip creion din material neelastic cu imprimeu animal print accesorizata cu brosa 26999 Lei