Rochie Brown Leaves


   |  recenzii
259 lei    La cos

Detalii produs

AR9922

Rochiile lungi vor avantaja mereu femeile frumoase si cu o personalitate placuta. Pe langa frumusetea intelectuala si sentimentala, o femeie simte nevoia sa fie placuta si pentru fizicul ei. Insa, trebuie avut in considerare culorile si stilurile potrivite pentru fiecare domnisoara si doamna in parte.

Irizatiile aramii si aurii stralucitoare ale acestui model de rochie lunga sunt spectaculoase. Rochia prezinta o fusta lunga, dar nu prea voluminoasa, cu model pretios auriu, care cade princiar pana la pamant. Este recomandat a se purta cu tocuri inalte. Creatia are si o talie marcata din acelasi material si cu acelasi model splendid ca si cel care inconjoara decolteul si umerii rochiei. Topul in sine este frumos ornamentat, in nuante nude, are maneci scurte si decolteu in forma de V.

Aceasta rochie prezinta un top pretios, in nuante nude delicate si cu mici paiete stralucitoare, pe cand fusta rochiei de seara este atent ornamentata cu irizatii aurii ca de bijuterie, ce iti iau ochii cu stralucirea lor. Este o rochie fabuloasa pentru baluri, nunti si petreceri mondene.

  • culoare: Maro

  • rochie eleganta de ocazie

  • accesorizata

  • cu manecile scurte

  • decolteul in V in fata si la spate

  • bust buretat

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Lycra

Rochie Brown Leaves face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Brown Leaves va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Brown Leaves este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Cu Imprimeu Colourful Flowers 119 Lei

Rochie Purple Sapphire 89 Lei

Rochie Ella Collection Anabel verde cu broderie la bust si la baza 25199 Lei

Rochie de vara rosie cu imprimeu floral 119 Lei

Rochie midi Ariana albastra 139 Lei

Bluza Anisia neagra cu floricele turcoaz 14399 Lei

Rochie Missa orange vaporoasa cu imprimeu albastru 12349 Lei

Rochie StarShinerS ivoire eleganta midi in clos din stofa elastica cu insertii de sclipici 44999 Lei

Rochie Serena Grena din catifea si paiete 219 Lei

Rochie Bernadette mov accesorizata cu volan la bust 17999 Lei