Rochie Cassandra bleumarin cu dantela


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

CA684BLEUMARIN

Femeia de afaceri nu a avut dintotdeauna prea multe tinute classy din care sa aleaga si sa o reprezinte in totalitate. Asadar, pe langa taioare, pantaloni drepti, fuste conice si sacouri in nuante sobre, exista acum rochiile office, elegante si discrete, care trec cu brio si proba categoriei rochii de seara. Pentru evenimente formale, pentru la birou, intalniri cu partenerii de afaceri, dar si petreceri cu staif, rochia aceasta bleumarin de tip office este perfecta. Are o lungime medie si este compusa din top cu peplum in talie si fusta creion pana la genunchi. Are maneci scurte si rascroiala discreta, rotunda. Talia este marcata si de o banda din acelasi material si culoare cu fusta, pe langa peplumul suprapus cu acelasi model dantelat cu al topului elegant.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie midi office

  • cu dantela

  • banda si peplum in talie

  • inchidere prin fermoar la spate

lungimea rochiei: 105 centimetri

Material: 80% Bumac; 20% Elastan

Rochie Cassandra bleumarin cu dantela face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Cassandra bleumarin cu dantela va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Cassandra bleumarin cu dantela este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Botine Bia negre din piele naturala cu varf si toc lucios 42999 Lei

Rochie Alesia verde cu dantela si detaliu in zona bustului 189 Lei

Compleu Darina gri negru din doua piese 229 Lei

Rochie Sophia roz cu decolteu in V petrecut 14219 Lei

Rochie midi Abby negru leopard 119 Lei

Rochie Eleganta Blue Trust 119 Lei

Rochie Lara roz din dantela cu pliuri mici la baza 27719 Lei

Rochie Bonnie mov cu blazer 109 Lei

Rochie Janina bleu tip camasa cu model ajurat 18599 Lei

Rochie Moze roz cu fir argintiu din lurex si paiete la bust 38699 Lei