Rochie Cassie rosie cu volanase


   |  recenzii
169 lei    La cos

Detalii produs

NST3663ROSU

Daca iti doresti ceva nou in garderoba de rochii de seara, mizeaza pe noua colectie de creatii elegante de la Fashion-24. Modelele sunt inspirate de toamna, de natura si se regasesc in culori si nuante potrivite cu atmosfera de afara. Alege un astfel de tip de rochie de ocazie cu maneci future si ascunde niste brate mai subtiri sau din contra bratele mai voluminoase pe care nu le doresti expuse. Mizeaza in schimb pe o silueta frumoasa, purtand aceasta tinuta rosie cu imprimeu natural argintiu pentru a evidentia talia si formele corpului. Rascroiala este simpla, lungimea rochiei este medie, pana la genunchi, iar talia este accentuata de o banda subtire din acelasi material si cu acelasi imprimeu ca rochia eleganta. Poart-o la ocazii speciale si straluceste!

  • culoare: Rosu si argintiu

  • rochie midi de seara cu volanase

  • banda in talie

  • decupaj si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 98 centimetri

  • Material: Poli si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Cassie rosie cu volanase face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Cassie rosie cu volanase va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Cassie rosie cu volanase este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Palton Dalia negru cu buzunare si guler ascutit 45999 Lei

Rochie Jamie Roz cu trena 269 Lei

Rochie MBG gri cu elemente negre 90 Lei

Tricou Tan Girl alb cu paiete 6999 Lei

Bluza LaDonna by DYFashion verde mint cu maneci scurte cu volanase 10919 Lei

Rochie Kind Green 114 Lei

Rochie Rafaela roz cu decolteu rotund si imprimeu divers 17999 Lei

Rochie lila din voal cu imprimeu floral captusita pe interior 12599 Lei

Cizme scurte roz pudra cu toc jos 29999 Lei

Sacou Dora cu imprimeuri bej si albastre 13999 Lei