Rochie Celia turcoaz


   |  recenzii
195 lei    La cos

Detalii produs

DO975TURCOAZ

Daca esti un pic mai plinuta si nu iti gasesti nimic de imbracat pentru ocazii speciale sau daca crezi ca nu iti sta bine cu nimic, te inseli foarte tare. Nimic nu iti poate creste stima mai mult decat o rochie eleganta care sa iti vina ca o manusa si sa iti complimenteze silueta. Cu siguranta vei gasi ceva frumos pe masura ta pe Fashion-24. Mai ales ca ai de unde alege dintre rochiile de la XL la multi XL disponibile pe site. Iar acesta de fata este unul dintre acele modele de rochii de seara care avantajeaza pe oricine. Are o rascroiala rotunda minunata reliefata de un tiv cu paiete stralucitoare rafinate. In plus rochia este dintr-un material lejer si fluid, cade pe corp fara a strange, dezavantaja sau mari trupul.

  • culoare: Turcoaz

  • rochie eleganta de seara

  • lungime: 110 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Celia turcoaz face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Celia turcoaz va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56) 9XL(58)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Celia turcoaz este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Orange Lined 7125 Lei

Geanta Wila bej accesorizata cu material textil strălucitor 12599 Lei

Salopeta Fedora bleu cu elastic in talie si pliuri 15599 Lei

Rochie Blue Fantasy 169 Lei

Rochie Dy Fashion din voal kaki cu imprimeu floral 19999 Lei

Rochie Larisa auriu cu bordo din catifea 349 Lei

Bluza Nastia galbena cu dungi verticale negre si nod in talie 8249 Lei

Rochie plisata din voal albastru petrol midi in clos cu imprimeu floral 39999 Lei

Rochie Kamelia verde cu pliuri pe fusta si imprimeu floral portocaliu 15199 Lei

Rochie Sabry roz neon cu baza asimetrica si elastic la maneci 6750 Lei