Rochie Celia vernil


   |  recenzii
195 lei    La cos

Detalii produs

DO975VERNIL

Daca esti un pic mai plinuta si nu iti gasesti nimic de imbracat pentru ocazii speciale sau daca crezi ca nu iti sta bine cu nimic, te inseli foarte tare. Nimic nu iti poate creste stima mai mult decat o rochie eleganta care sa iti vina ca o manusa si sa iti complimenteze silueta. Cu siguranta vei gasi ceva frumos pe masura ta pe Fashion-24. Mai ales ca ai de unde alege dintre rochiile de la XL la multi XL disponibile pe site. Iar acesta de fata este unul dintre acele modele de rochii de seara care avantajeaza pe oricine. Are o rascroiala rotunda minunata reliefata de un tiv cu paiete stralucitoare rafinate.

  • culoare: Vernil

  • rochie eleganta de seara

  • lungime: 110 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Celia vernil face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Celia vernil va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Celia vernil este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Palton Ioana negru din lana cu blanita detasabila si cordon in talie 52999 Lei

Rochie petrecuta din satin roz midi accesorizata cu nasturi - PrettyGirl 42999 Lei

Rochie MBG neagra cu imprimeuri rose 35999 Lei

Rochie mov midi de ocazie tip creion cu insertii de broderie si aplicatii cu paiete cu peplum captusita pe interior 25599 Lei

Rochie Noelle mov 189 Lei

Rochie Marilu roz cu maneci din tull 13199 Lei

Rochie Irene bej din poplin cu volanase si croi petrecut 9599 Lei

Rochie Nuria alba cu imprimeu floral si curea in talie 24439 Lei

Rochie din material usor elastic roz midi tip creion cu volanase la maneca din organza - PrettyGirl 37999 Lei

Rochie Alisa roz cu buline bleumarin si volane pe fusta 14949 Lei