Rochie Cu Dantela Blue Lace Long


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

BG1005ALBASTRU

Daca ai o silueta bine proportionata, cu forme de care esti mandra, atunci afiseaza-ti corpul intr-o rochie de seara midi, pana la genunchi, care urmareste fidel corpul. Modelul acesta are ca vedeta vibranta culoare albastra, elementele de dantela delicata facand deliciul tinutei elegante. Aceasta este o rochie de seara eleganta, scotand umerii in evidenta datorita manecutelor din dantela albastra transparenta si a aplicatiilor la fel de stilate de pe pieptul rochiei si de pe laterala acesteia.

Rascroiala rochiei este complexa, evidentiind frumos gatul si bustul purtatoarei iar materialul este elastic, aceasta potrivindu-se si la femei cu dimensiuni mai mari. Vei parea imbracata de un stilist talentat odata ce vei imbraca aceasta creatie minunata in culoarea electrica a cerului. De asemenea, detaliile de dantela aplicate pe rochia de seara o completeaza fara a mai fi nevoie sa ii adaugi accesorii prea multe.

Este una dintre acele rochii de seara perfecte pentru nunti, botezuri, cununii civile, evenimente formale, dar si intalniri de afaceri sau cine romantice in doi.

  • culoare: Albastru

  • rochie eleganta de seara, rochie de zi

  • cu insertii din dantela

  • manecile trei sferturi

  • decolteul in V

  • crapatura pe picior inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: 28% Bumbac; 62% Poliamida; 10% Elastan

Rochie Cu Dantela Blue Lace Long face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Cu Dantela Blue Lace Long va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Cu Dantela Blue Lace Long este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din lycra midi in clos cu elastic in talie si accesoriu tip curea - Lady Pandora 18999 Lei

Rochie lunga MBG turcoaz cu o maneca bufanta 63649 Lei

Rochie Katherine albastra cu imprimeu fluturi mov si snur in talie 15999 Lei

Rochie Eliada verde cu voal 159 Lei

Rochie MBG alba cu imprimeu floral turcoaz 34999 Lei

Rochie SunShine midi din bumbac cu croi larg si maneci scurte 10999 Lei

Rochie alba office scurta tip creion din stofa subtire si fina la atingere cu imprimeu floral 17099 Lei

Rochie Dy Fashion roz cu zebra print si decupaj pe maneci 16999 Lei

Rochie Kyra neagra cu imprimeu alb si pliuri la baza 27549 Lei

Rochie Floral Prints 145 Lei