Rochie Cu Dantela Navy Lace


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

BG5888BLEUMARIN

Toamna s-a instalat deja in Romania, in unele zone fiind o vreme calda si insorita, in alte zone fiind o vreme rece si cu ploi. Insa, ca in fiecare sezon, designerii de fashion se inspira din mediul inconjurator si lanseaza colectii extraordinare de rochii de seara. Iar aceste minunatii vizuale sunt pe cat de confortabile, pe atat de elegante. Rochii de seara precum acest model bleumarin sunt perfecte pentru fiecare fashionista.

Si pentru ca este toamna, stim ca si tu iti doresti rochii frumoase si rafinate care sa faca tranzitia de la vara la toamna cat mai subtil si cat mai potrivit cu putinta. In ceea ce priveste rochiile de zi te descurci cumva imprumutand esarfe, jachete si botine perfecte pentru vremea nu atat de placuta. Insa ce te faci cand ai nevoie de rochii de seara elegante pentru evenimentele acestui sezon de tranzitie?

Alegi un model pe corp, pana la genunchi, cu maneci frumos decorate din dantela si intr-o culoare fabuloasa si luxoasa: albastru inchis. Acest model de rochie de seara are decolteu in V, maneci dantelate pe trei sferturi si un slit drept in partea din spate. Tinuta stilata se incheie cu fermoar la spate.


  • culoare: Bleumarin

  • rochie eleganta de ocazie

  • cu insertii din dantela

  • decolteul in V

  • manecile scurte

  • crapatura pe picior inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: 28% Bumbac; 62% Poliamida; 10% Elastan

Rochie Cu Dantela Navy Lace face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Cu Dantela Navy Lace va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Cu Dantela Navy Lace este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze bordo cu funda maxi la guler si nasturi la bust 22999 Lei

Rochie Lary verde cu strasuri si curea in talie 33249 Lei

Rochie din material usor elastic cu croi in a si buzunare laterale accesorizata cu lant metalic 28999 Lei

Bluza Winter bej cu pinguini si fulgi de nea 75 Lei

Rochie Moze roz coniac cu fusta petrecuta 30239 Lei

Rochie Elvira mov accesorizata 169 Lei

Rochie Gianina bej din dantela 189 Lei

Compleu bordo din doua piese dantela 219 Lei

Rochie Luxury Black 259 Lei

Rochie din lycra scurta tip creion cu pliuri in zona taliei cu imprimeu abstract - StarShinerS 19999 Lei