Rochie Cu Dantela Red Lace New


   |  recenzii
119 lei    La cos

Detalii produs

BG5888ROSU

Ca in fiecare nou sezon, designerii de moda lanseaza colectii extraordinare de rochii de seara, pe masura oricui. Iar aceste minunatii vizuale sunt pe cat de confortabile, pe atat de rafinate. Rochii de seara precum acest model pe rosu sunt perfecte pentru fiecare fashionista convinsa. Nu mai are rost sa spunem ca aceasta culoare merge la orice, se potriveste oricui si poate fi purtata la aproape orice eveniment.

Si pentru ca este toamna, stim ca si tu iti doresti rochii frumoase si elegante care sa faca tranzitia de la vara la toamna cat mai subtil si cat mai potrivit cu putinta. In ceea ce priveste rochiile de zi, le poti accesoriza cu esarfe, jachete si botine perfecte pentru vremea nu atat de placuta. Insa ce te faci cand ai nevoie de rochii de seara elegante pentru evenimentele acestui sezon de tranzitie?

Alegi un model pe corp, pana la genunchi, cu maneci frumos decorate din dantela si intr-o culoare clasica, ce va fi mereu la moda: rosu. Acest model de rochie de seara are decolteu in V, maneci dantelate pe trei sferturi si un slit drept in partea din spate. Tinuta stilata se incheie cu fermoar la spate.


  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de ocazie

  • cu insertii din dantela

  • decolteul in V

  • manecile scurte

  • crapatura pe picior inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: 28% Bumbac; 62% Poliamida; 10% Elastan

Rochie Cu Dantela Red Lace New face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Cu Dantela Red Lace New va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Cu Dantela Red Lace New este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Camasa LaDonna bej cu imprimeu rosu si guler tip esarfa 15999 Lei

Rochie SunShine rosie scurta de ocazie din catifea tip creion cu spatele gol si franjuri 5999 Lei

Rochie Special Odour Gold 349 Lei

Rochie lunga Nicole Bleumarin 479 Lei

Rochie Sorana gri cu imprimeuri mov si curea in talie 18999 Lei

Rochie din voal midi in clos cu elastic in talie si imprimeu floral - StarShinerS 24999 Lei

Rochie Istina bleumarin 12675 Lei

Rochie Ailyne Purple 10125 Lei

Rochie Adina neagra cu paiete la bust 26999 Lei

Rochie Pink Luck 11625 Lei